Her er det forbudt: Ingen træning kun i sports-bh

Foto: Shutterstock.

Fitnesscenteret forbyder træning kun i sports-bh.

Er du kvindelig studerende på SDU og har planer om at besøge universitetets fitnesscenter, SDU Fitness, så skal du huske at have en t-shirt eller top med, som du kan have på udover din sports-bh. Fitnesscenteret forbyder nemlig træning kun i sports-bh.

Det skriver Jyllands-Posten. 

Læs også

Tog en vigtig beslutning i Bilka: Nu står der 6.5 millioner kroner på kontoen

Det er der dog mange elever, der er uforstående overfor. En af disse er Nivi Meyer. Hun er en af initiativtagerne til en underskriftindsamling mod forbuddet, som tirsdag morgen har 354 underskrifter.

 “Jeg synes, at det er udtryk for et udfaset kvindesyn, at man ikke må træne i en sports-bh, hvor man viser maveskind. En sports-bh er helt mainstream-påklædning i et fitnesscenter,” siger Nivi Meyer til Jyllands-Posten.

Fra universitetets side lyder det, at forbuddet er baseret på et spørgsmål om hygiejne samt “personlige grænser”. Det fremgår i et dokument som SDU Fitness mandg har delt på Facebook.

I dokumentet understreges det, at beslutningen “løbende tages op til overvejelse og eventuel revidering", og til Jyllands-Posten fortæller Victor Immanuel Bjerre, formand for bestyrelsen i SDU Fitness, at der snart vil blive holdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde om reglerne.

Læs også

Gratis høreprøve i dit eget hjem - Nemt og bekvemt

 

 

 

 

Dagens Gossip