Hun fik et chok efter indkøb i Dagli'brugsen: Den følelse burde alle opleve

Foto. Shutterstock.com

Da hun kom hjem efter sit indkøb, fik hun et stort chok, men ikke et hun er ked af.

En tropefugl i hånden er…. lige så god som en million kroner i banken: I hvert fald for en kvinde fra det sydvestlige Jylland, som for nyligt vandt den helt store gevinst på skrabeloddet ’Tropefugle’.

”Jeg havde købt skrabeloddet i Dagli’Brugsen, og jeg skrabede det, da jeg kom hjem. Og så fik jeg et chok!” fortæller kvinden, der med god, jysk snusfornuft har tænkt sig at bruge en stor del af pengene på sin pensionsopsparing.

Læs også

Advarer regeringen: Kan resultere i årlig skattestigning på 36.000 kroner for danske familier

”Ja, jeg synes, at det er bedst at bruge pengene til opsparingen. Men jeg er stadig meget glad,” siger hun.

Børnene skal også mærke det

Kvinden har voksne børn, og de skal naturligvis også mærke, at mor pludselig er blevet millionær.

”Ja, de får også nogle gaver,” siger kvinden – som understreger, at det faktisk ikke kun er pengene, hun er glad for i forbindelse med gevinsten.

Selv om hun har erfaret, at det er dejligt at have en hel frisk million stående på bankkontoen, så ved hun godt, at uanset, hvordan man vender og drejer det, så kan hun trods alt kun bruge pengene én gang – men følelsen af at vinde, derimod - den kan hun hive frem og varme sig ved, så tit det skal være:

”Jeg er bare glad, for jeg synes, at det er en god ting, en dejlig følelse. At vinde en million, det burde vi allesammen prøve at opleve. Det er en fantastisk oplevelse,” siger hun.

Læs også

Her er det første billede af Elizabeth II's gravsten: Ligger begravet helt særligt sted

 

 

Dagens Gossip