Hun plejede at tigge mad fra naboerne, men på få sekunder ændrede det hele. Nu er hun millionær

Foto: Shutterstock.com

Den kvinde i tresserne fra Greve Kommune har levet et fattigt liv, hvor hun var nødt til at tigge om mad fra naboerne, da det var allerværst. Nu har situationen dog vendt sig, da kvinden fik en rigtig glædelig overraskelse.

Hele ens liv kan ændre sig på et splitsekund, hvis man bare har det rette held. Det må man sige, at en kvinde fra Greve Kommune kan skrive under på, da hun i den har taget en 180 graders vending i sit liv efter en flot lottogevinst.

Hun har nemlig ikke haft noget let liv, hvor alt bare kom til hende. Hun har været på bistandshjælp i mange år, og hun var nødt til at tigge om mad fra naboerne, da hendes søn var lille.

”Da min søn var lille, var jeg så fattig, at jeg måtte tigge mad fra naboerne. Jeg har været på bistandshjælp i mange år og har ingen opsparing til min alderdom. Så jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er. Jeg ligger om aftenen, inden jeg skal sove og siger til mig selv, at jeg er millionær. Og så begynder jeg bare at grine,” fortæller kvinden, der ønsker at være anonym til Danske Spil.

Kvinden der er midt i tresserne, havde dog svært ved i første omgang at forstå, at hun havde vundet pengene. Hun havde nemlig tjekket sin kupon, og kunne se, at de fire rigtige hun havde, ikke gav den store gevinst. Da hun scannede kuponen, fik hun dog besked om, at beløbet var over 9.999 kroner, og hun skulle derfor i banken for at hæve sin gevinst.

Det forstod hun slet ikke et ord af, så hun valgte at kontakte Danske Spil, for at vinde ud af, hvor mange penge hun egentlig havde vundet.

”Jeg tænkte, at jeg måske havde fået fire-fem rigtige, så det blev jeg da vildt glad for. Men da jeg så gik ned til min forhandler med kuponen, fik jeg af vide, at gevinsten var over 9999,- og at jeg skulle i banken. Jeg blev helt forvirret og gik hjem og tjekkede på nettet, hvad de fire og fem rigtige gav og intet hang sammen for mig. Så til sidst måtte jeg ringe ind til Danske Spil for at finde ud af, hvad min gevinst egentlig var. Den søde mand, jeg talte med i telefonen fortalte, at jeg da ganske rigtigt havde fire rigtige – og derudover havde vundet en million på lodtrækning. Tænk. Jeg anede simpelthen ikke, at man kunne blive millionær uden at have de rigtige tal,” fortæller hun.

Hvorfor er det kun gamle mennesker der vinder

Kvinden der netop er blevet millionær, går ikke med tankerne om, at pengene skal brændes af på fornøjelser til højre og venstre. Hun går mod strømmen af lottovindere, der plejer at købe ny bil, tage på dyre rejser eller køber nyt hus.

I stedet har hun planer om at købe si en lille el-cykel, og så vil hun gerne erstatte sin to-værelses lejejlighed med en tre-værelses.

Hun har spillet Lotto i mange år, men det har næsten altid været med underskud. Det var dog lige indtil den store dag, hvor hun kunne glæde sig over, at hun nu kunne være en af de ”gamle” lottovindere.

”Det er sjovt. Jeg har jo fulgt med i Lotto lige fra begyndelsen og har drømt så mange gange om at vinde. Som ung tænkte jeg altid, hvorfor det kun var gamle mennesker, der vandt. Og nu er jeg sgu selv blevet en de gamle,” lyder det fra vinderen.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip