Hvad foregår der? Mystikken breder sig om Sofie Linde og Joakim Ingversens nye projekt

Skrevet af Emil Martesen

14 uger siden

|

05/03/2024
Indland
Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Hvad foregår der?

Dagens topnyheder

Det evigt populære TV-par har efterhånden bidt sig fast på alles læber.

Det smilende par har dog også haft lidt af hvert og se til.

Kendisparret har - både sammen og hver for sig - taget danskerne med storm i en række forskellige tv-programmer, men det viser sig nu, at de samtidig har arbejdet med et projekt i det skjulte.

Sådan skriver SE og HØR.

Parret har nemlig sammen med Line Køhlert Breinholt, der er gift med tv-værten Anders Breinholt, lanceret deres nye firma, Vestegnede, skriver Finans.

Det nye erhvervseventyr lader til at være et nyt kapitel uden for underholdningsindustrien, selvom detaljerne omkring firmaets præcise fokus stadig er indhyllet i mystik.

Vestegnede blev officielt stiftet den 29. februar af de tre ejere, der alle har en lige stor andel af virksomheden. Med deres kombinerede kræfter i spidsen for firmaet, har de angivet, at Vestegnede vil fokusere på industrielt- og produktdesign ifølge cvr-registeret.

Spekulationer omkring firmaets første projekt er allerede begyndt at svirre; især efter Sofie Linde tidligere i år teasede for et muligt samarbejde med designvirksomheden Kähler under pseudonymet KimPop.

Mens mange detaljer stadig er ukendte, står det altså klart, at et af Danmarks mest kendt par kaster sig ud i noget helt nyt sammen med Line Køhlert Breinholt.

Fans og følgere af Sofie Linde og Joakim Ingversen venter i spænding på at se, hvordan deres kreative talenter vil blive omsat til innovative produkter i den nærmeste fremtid.

Herunder kan du se opslaget, der har fået rygterne til at svirre.