Hvalp efterladt ved dansk tankstation med hjerteskærende besked

Foto: Dyrenes Beskyttelse

I midten af august blev den lille hvalp fundet efterladt på en tankstation i Helsingør.

Den fluffy lille hundehvalp blev fundet på en tankstation på Helsingør. Udover hundehvalpen, var der også efterladt flere ting. Hundehvalpen befandt sig i en transportkasse, hvor der var en seddel til.

På sedlen stod der, at hundehvalpens navn var Lilith og at hun skulle passes godt på. Lillith var ifølge sedlen blevet efterladt, fordi hun ikke måtte komme med ind i Sverige - og derfor var hun nu efterladt i Danmark.

Læs også

Dette bryllupsbillede har taget verden med storm - du griner, når du ser hvorfor

Det skriver Dyrenes Beskyttelse.

Foto: Dyrenes Beskyttelse

Lillith var kun 10 uger gammel og dermed ikke gammel nok til at blive vaccineret for rabies - derfor måtte hun nu ikke komme ind i Sverige. 

Der blev strak taget kontakt til Dyrenes Beskyttelses vagtcentral på 1812. Kort efter blev hun hentet af Falck og bragt til Københavns Dyrehospital.

På dyrehospitalet arbejder veterinærsygeplejerske Line Kirketerp, der straks kastede sin kærlighed på den lille hund. 

Kærlighed ved første blik

”Da jeg kommer på arbejde den morgen, går hun rundt i forberedelseslokalet. Da hun bliver fundet om natten, er det Falck der er kommet med hende og det er lidt kærlighed ved første blik. Hun er bare vildt glad og kommer løbende direkte hen til mig, som om vi altid har kendt hinanden. Hun var utrolig tillidsfuld i forhold til at hun var blevet efterladt alene,” fortæller Line Kirketerp.

Dyrlægetjekket viste at Lillith var i fin form og ikke fejlede noget som helst. Desværre var hendes chip hverken registreret i Danmark eller Sverige - og derfor kunne man ikke identificere hendes ejer. 

Derfor blev politiet kontaktet, men da de ikke havde haft noget med hunden at gøre frem til det tidspunkt, ville de ikke overtage den nu. 

Reglen lyder på, at hunde skal fremlyses, inden de adopteres af en ny familie.

Line var dog ikke i tvivl og satte straks gang i at undersøge, om det kunne lade sig gøre at hende og hendes familie kunne adoptere Lillith.

Lillith blev fremlyst og ingen meldte sig - derfor kunne Line og hendes famili beholde hende. Lillith kom med Line hjem allerede den dag hun blev fundet, så hun ikke skulle vente på internatet mens hun blev fremlyst. 

Foto: Dyrenes Beskyttelse

I dag har hun fået et nyt navn og hedder nu Bob Hoover - opkaldt efter den berømte testpilot. Det er Lines mand, der har fået lov til at vælge navnet. Ofte går hun dog under navnet ‘Bette Møv’. 

Så heldigvis endte historien lykkeligt - og i dag har hun et nyt kærligt hjem.

Læs også

Sarah tatoverer døtrenes navne på sine bryster - det går ikke som planlagt

 

 

Dagens Gossip