I dag indtager Johnny Depp Danmark: Her kan du møde ham

Foto: Shutterstock

Én af tidens største stjerner kommer i dag til Danmark.

De sidste mange måneder har medierne fulgt Johnny Depp og Amber Heards retssag tæt. 

De to verdensstjerner sagsøgte hinanden for enorme millionbeløb, og da retssagen tidligere på måneden blev afsluttet, stod det klart, at Depp kunne gå derfra som den store vinder.

Læs også

Johnny Depp afslører, om han vender tilbage som 'Captain Jack Sparrow'

'Pirates of the Carribean'-skuespilleren var dog ikke til stede i retssagen, da dommen blev givet. 

Han stod nemlig på en scene i Storbritannien og fyrede den af med sin guitar, og det kommer han også til i aften - dog ikke i Storbritannien.

I aften kan man nemlig ifølge TV2 Østjylland høre ham og den britiske guitarist Jeff Beck, når de skal spille på Værket i Randers. 

Lang venteliste

Hvis man ønsker at få et glimt af verdensstjernen og ikke har købt en billet endnu, må man gå på jagt i byen og håbe at støde på ham. 

Koncerten på Værket er nemlig fuldstændig udsolgt, og selvom spillestedet har oprettet en ekstra koncert, er der heller ikke flere billetter tilbage til den. 

"Vi glæder os vildt meget til at tage imod øjeblikkets største stjerne," har Mikael Qvist Rørsted, som er musik- og teaterchef på Værket, udtalt, og selvom det er diskutabelt, om Depp er "øjeblikkets største stjerne," så er det ikke diskutabelt, om han er populær. 

Det vidner de udsolgte koncerter om, men ikke nok med det, så har begge koncerter ifølge Qvist Rørsted også en venteliste på mere end 3.000 personer. 

"Den er den suverænt mest efterspurgte koncert. Vi har aldrig oplevet noget lignende [...]," har musik- og teaterchefen således udtalt og uddybet: "Vi får tonsvis af opkald fra folk, der vil møde Johnny Depp [...]."

Læs også

Johnny Depp vandt omdiskuteret retssag og $15 millioner: Derfor får han kun halvdelen

 

 

 

 

Dagens Gossip