I kølvandet på rekordmange henvendelser: Nu er der godt nyt til mange pressede danskere

Foto: Shutterstock.com

Norlys lancerer et nyt elprodukt i kølvandet på at private elkunder skifter elprodukt som aldrig før.

Krisen har sat sine spor hos danskerne.  

Og en i tid, hvor krisen fortsat raser, og danskerne har svært ved at få enderne til at hænge sammen, tæller hver en krone og øre der er sparet. 

Energikrisen har samtidig fået flere kunder til at genoverveje deres elaftaler grundet de store udsving i elpriserne, som efterhånden er blevet fast inventar at følge med i dag for dag. 

Derfor har Norlys lanceret et nyt elprodukt, der både giver mulighed for at udnytte de grønne og billige eltimer og samtidig minimerer store prisudsving. 

Det løfter de sløret for i en pressemeddelelse

Ved at benytte sig af produktet, der går under navnet KombiEl, bliver halvdelen af kundens forbrug hver time afregnet til en fast pris, mens den anden halvdel afregnes til en variabel pris. Den faste del af prisen fastsættes for tre måneder ad gangen, men den variable del skifter fra time til time. 

Lanceringen vækker også glæde hos direktør i Norlys’ energiforretning, Mads Brøgger, der påpeger følgende: 

“I oktober og november havde vi mange kunder, der skiftede fra PuljeEl til FlexEl for at spare penge ved at bruge strømmen, når den er billigst. Men de seneste dages høje elpriser har fået trafikken til at gå den anden vej. Det er et tydeligt signal om, at der mangler et produkt på markedet, som så at sige tager det bedste fra begge verdener. Derfor lancerer vi KombiEl, som mig bekendt er det første af sin art i Danmark til privatkunder”.

Billigst at bruge strømmen når den er grønnest

Interessen for elprodukter og energiregningen er steget markant. For eksempel er besøgstallet på Norlys’ hjemmeside, hvor man kan følge elprisen time for time, mere end 20-doblet på et år: 

“Kunderne vil gerne udnytte de billige timepriser på el, men samtidig kan vi også se, at de søger trygheden i en fast pris. Det er vigtigt at huske, at de fleste privatkunder kun kan flytte en vis del af deres elforbrug væk fra de dyre timer. Hovedparten har for eksempel stadig behov for at bruge strøm, når der skal laves aftensmad. Med KombiEl har kunderne stadig et incitament til at bruge strømmen, når den er billigst og dermed også mest grøn, siger Mads Brøgger.

Norlys-kunder kan skifte elprodukt til den første i næste måned på Norlys’ hjemmeside. Nye kunder kan tilmelde sig KombiEl her.

Læs også

DMI melder ud: Bliv indenfor

 

 

Dagens Gossip