I tårer deler Line Hoffmeyer helt særlig opfordring

Skrevet af Emil Martesen

12 uger siden

|

21/02/2024
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Nu deler influenceren en helt særlig opfordring.

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at sociale medier ofte dikterer normer for perfektion.

Og nu har influencer Line Hoffmeyer taget et modigt skridt ved at dele et ærligt og rørende billede af sig selv uden makeup og med tårer i øjnene.

Med sine 116.000 følgere på Instagram er Line Hoffmeyer vant til at fremstå glad og smilende, men denne gang har hun valgt at vise en anden og mere sårbar side af sig selv.

Influenceren indleder sit opslag med at nævne en række negative kommentarer, hun har modtaget fra sine følgere, som spænder fra kritik af hendes udseende til hendes personlighed:

"Du er ikke pæn nok, du har alt for meget makeup på, du har ikke styr på en skid, lad være at være så nærtagende, du piber for meget, du har ikke noget at pibe over, du burde tage mere ansvar for dit liv, du burde være lidt sjovere igen, du burde have mere seriøsitet, du har for meget mimik, du burde ikke få Botox sprøjtet i panden, det er det rene gift, du burde ...", skriver Line Hoffmeyer og fortsætter:

"Hundrede forskellige ting, hvis alle mennesker i min indbakke skulle bestemme. Snakken om perfekthedskultur, polerede billeder og iscenesatte virkeligheder er nok ikke gået nogens næse forbi på det sidste. Heller ikke min, og jeg tænker meget over det".

Hun lægger heller ikke skjul på, at selvom hun ikke føler, hun skylder nogen at vise sig frem uden makeup, har hun en anden bevæggrund for sit opslag. Hun opfordrer til, at vi taler ordentligt til hinanden, også på internettet, og påpeger, at flere måske ville føle sig frie til at vise sig uden filtre og tung makeup, hvis ikke der sad en lille hær klar til at kritisere.

Line Hoffmeyers ærlige deling kommer i kølvandet på en bredere debat om perfekthedskultur, som blev antændt af influencer og model Cecilie Haugaard med udgivelsen af bogen 'Instagram'. Bogen opfordrer til opgør med netop den kultur, hun adresserer.