Impulskøb i SuperBrugsen tog vild drejning for efterlønner: “Jeg gik helt i panik”

Foto: Shutterstock.

“Det var lidt et impulskøb. Jeg køber sådan et en gang imellem, men man regner jo ikke med at vinde noget. Det er mere for sjov,” lyder det fra kvinden, der i mandags var en tur i SuperBrugsen.

I mandags stod en en kvinde fra Odsherred i Nordvestsjælland ved kassen i SuperBrugsen i Vig.

Her fik hun lyst til at købe et skrabelod, og det skulle vise sig at være en god ide.

Læs også

Folketingspolitiker har mistet sin tå

“Det var lidt et impulskøb. Jeg køber sådan et en gang imellem, men man regner jo ikke med at vinde noget. Det er mere for sjov,” fortæller kvinden, der har valgt at være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Impulskøbet fik pulsen til at stige.

“Jeg gik helt i panik, jo flere ord der kom frem på pladen, og jeg tænkte, at jeg måtte have skrabet noget forkert. Så jeg prøvede forfra og tjekkede alle ordene og bogstaverne,” fortæller hun.

Hun bad sin mand om at tjekke skrabeloddet, men han var ikke den store hjælp.

“Min mand prøvede også at tjekke, men han har ingen forstand på det, så vi endte med at køre i SuperBrugsen for at få det tjekket, og så var den god nok.”

Medarbejderen kunne bekræfte, at ægteparret havde skrabet sig til 600.000 kroner.

Det vindende ægtepar har begge forladt arbejdsmarkedet, så pengene luner.

“Vi er på efterløn, så gevinsten falder på et tørt sted. Det er et ret godt tidspunkt at vinde på,” griner den glade vinder.

Hvad pengene skal gå til, er ikke helt besluttet endnu. 

“Det overvejer vi stadig, men det bliver jo nok til at forsøde tilværelsen som pensionister. Vi havde jo planlagt, hvad vi kunne tillade os rent økonomisk, nu hvor vi ikke arbejder mere, så det er dejligt at kunne gøre lidt mere af det, vi har lyst til,” lyder det fra den ene del af det heldige ægtepar.

Nyheden er allerede delt med venner og familie.

“Jeg fortalte det ret hurtigt til mine børn og min veninde, og så kunne de jo ikke holde mund med det. Men det går jo nok også, for man vil jo gerne dele det med nogen i stedet for at gå og holde det hemmeligt,” siger vinderen.

Læs også

Trafikkaos i efterårsferien: Her bliver det værst

 

 

 

Dagens Gossip