Indkalder til nyt corona-pressemøde idag

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Magnus Heunicke bekræfter på sin Facebook-profil, at der bliver indkaldt til pressemøde i dag.

I går var TV2 de første til at melde ud, at der ville komme nye corona-restriktioner i Danmark. Dette var dog ikke blevet bekræftet, men det kommer højst sandsynligt til at ske senere i dag, da der indkaldes til pressemøde i dag tirsdag.

Læs også

Efter styrt: DR-kendis måtte på skadestuen

Det er Sundhedsminister Magnus Heunicke, der selv bringer denne nyhed i et opslag på Facebook, og han informerer ikke om, hvornår pressemødet finder sted.

“Smittetallene er for høje her i København og i en række af de kommuner, der ligger i større eller mindre afstand i forbindelse med hovedstaden.” lyder det fra Magnus Heunicke, der fortsætter:

“Derfor vil vi i dag fortælle om en række nye, skærpede tiltag, som vores sundhedsmyndigheder anbefaler skal til i præcis det område. Det er skræddersyede tiltag, der sætter ind ift de aldersgrupper, aktiviteter og geografiske områder, hvor der lige nu er for lange smittekæder og hvor smitten spredes. Tiltagene er drøftet med alle folketingets partier, erhvervslivsorganisationer og senere mødes jeg virtuelt med borgmestrene i kommunerne om samarbejdet,” lyder det fra Sundhedsministeren.

Pressemødet vil omhandle de kommende restriktioner, der først og fremmest vil blive indført i 17 kommuner omkring hovedstaden. Derudover vil der formentlig også komme en ny status på coronavirussen i Danmark, hvor der i lørdags blev sat smitterekord.

Magnus Heunicke kommer til sidst i sit opslag også med en opfordring til danskerne.

“Derfor en indtrængende appel fra mig: Hjælp dig selv og dine medmennesker. Følg anbefalingerne. Overhold din isolation, hvis du er smittet. Husk afstand, mundbind, afspritning mm,” fortæller Heunicke.

Læs også

Peter Ingemann siger: 'Tak for alt'

 

 

 

Dagens Gossip