Inger Støjberg droppet af Ekstra Bladet

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Inger Støjberg har i en periode fungeret som klummeskribent for Ekstra Bladet, men det er ikke længere tilfældet.

Forleden forlod Henrik Qvortrup sin chefredaktørstilling hos Ekstra Bladet, og i dag er turen så komme til Inger Støjberg.

Den tidligere folketingspolitiker der i øjeblikket afsoner en dom med fodlænke, har været klummeskribent i en rum tid hos Ekstra Bladet, men det kommer hun ikke til at være længere.

Læs også

Barnestjerne taler ud om det traume, som Disney har skabt hos ham

Det er netop bekræftet af Ekstra Bladet, at Inger Støjberg ikke længere skal skrive klummer for dem.

Det er dog en ganske udramatisk afsked, da fyringen sker på baggrund af, at Inger Støjberg har gang i et nyt politisk projekt, og derfor vil Ekstra Bladet ikke lade hende fortsætte.

"Når Inger Støjberg ikke skal skrive for Ekstra Bladet, er det, fordi hun har et politisk projekt nu. Vi har ikke politikere ansat, som har et projekt, de skal bære over en målstreg," lyder det fra Ekstra Bladets nye ansvarshavende chefredaktør, Knud Brix til Ritzau.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud om, hvilket politiks projekt Inger Støjberg har gang i, men i løbet af de seneste par dage, har flere medier meldt ud, at Inger Støjberg er ved at stifte et nyt politisk parti.

Inger Støjberg blev ansat som klummeskribent for Ekstra Bladet den 12. januar, og her har hun skrevet klummer indtil i dag, hvor hun ikke længere er ansat.

Inden Inger Støjberg blev ansat hos Ekstra Bladet, blev hun tilbudt job hos Dansk Folkeparti. Dette valgte hun dog at takke nej til.

Læs også

To billeder med 23 dages mellemrum viser Putins udvikling: Helt anderledes end Zelenskyjs

 

 

Dagens Gossip