Jakob Ellemann erkender: Jeg har en udfordring med min fremtoning

Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Venstres formand ved godt, at han har en uheldig fremtoning til tider.

Der kan i den kommende uge meget vel blive udskrevet folketingsvalg.

Radikale Venstre har i hvert fald meddelt, at man vil stemme for et mistillidsvotum, såfremt der ikke er udskrevet folketingsvalg inden 4. oktober - altså om bare to dage.

Læs også

Sådan får du kogepladen helt ren igen og syv andre uundværlige rengøringstricks

Når valget bliver udskrevet, så har danskerne hele tre statsministerkandidater at vælge imellem. Der er den nuværende i form af Mette Frederiksen (S), og så er der Søren Pape Poulsen (K) og Jakob Ellemann-Jensen (V).

Sidstnævnte bliver af flere opfattet som arrogant og mellemfornøjet, og det ved Jakob også godt selv. Det fortæller han i programmet ‘Det sidste måltid’ på Radio 4. Og spørger man hovedpersonen om årsagen, så skal den findes i den militære baggrund

- Jeg har den udfordring med min fremtoning, at jeg har min dybe panderynke, og jeg ser ud som om, jeg har et kosteskaft stukket op bagi. Det er en udfordring, siger Jakob Ellemann-Jensen.

Også opfattelsen som værende arrogant er noget, som Jakob Ellemann ærgrer sig over. Han ved godt, at det kan blive et problem i valgkampen og helt generelt at ændre netop denne opfattelse.

- Jeg ved godt, at det hænger på mig. Det er noget lort. Det er jo ikke så godt, fordi det er enormt svært at gøre noget ved.

Læs også

Royal Unibrew melder ud: Billige drikkevarer til danskerne

 

Dagens Gossip