Jens Werner takker af i 'Vild med dans': Det skal han nu

24/11/2023 19:00

Emil Martesen

Indland
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Det skal Jens Werner nu.

Mest læste i dag

Tidligere i år meddelte TV 2, at Jens Werner efter 17 år som dommer i det populære program 'Vild med dans' havde besluttet sig for at stoppe.

Jubilæumssæsonen har således været uden Jens Werner som en fast del af dommerpanelet. Til gengæld har han haft rollen som gæstedommer, hvilket han også får i aften, når TV 2 blænder op for den store finale.

Men hvad skal der ske, når årets vindere er fundet og han tager afsked med 'Vild med dans'? Det svarer han på over for Billed-Bladet.

"Min fremtid lyder på dejlige oplevelser med mine børn Isabella og Nikolai, min hustru Anette og vores lille vuf, Carla," fortæller han og tilføjer:

"Leve og være taknemmelig for nuet, samt passe på alle vores fantastiske elever på danseskolen i Værløse."

Her er ekspertens bud på en 'Vild med dans'-vinder

Storfavoritterne til at vinde årets 'Vild med dans' er dansetalentet Mette Sommer og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard, ifølge Danske Spils ekspert.

“Mette Sommer scorede tårnhøje karakterer igen i sidste uge. Hun er klart den bedste danser i programmet og har været det fra dag ét," siger oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, i en pressemeddelelse, som du kan læse i bunden af artiklen, og fortsætter:

“Vi har også outsideren Kasper Fisker, som danser med Karina Frimodt. Det er et par, som vi på forhånd havde et godt øje til. Kasper Fisker har gennem programmet også vist sig som en forrygende danser, så han er vores outsider til sejren.”

Følg med i finalen på TV 2 i aften klokken 20.