Jørgen opdagede tegn på kræft i Bilka: 'Han kiggede mig direkte i øjnene'

Foto: Google Maps

Da Jørgen Bæk fra Løsning skulle i Bilka i Vejle, havde han bestemt ikke regnet med, at han skulle få sig en overraskelse, som den han fik sig i køen.

Jørgen var nemlig færdig med at handle ind, og skulle til at betale for sine varer, da en mand pludselig henvendte sig til ham. Den fremmede mand var læge, og han fortalte Jørgen, at han nok burde få en læge til at kigge på det modermærke, han havde på kinden.

“Han kiggede mig direkte i øjnene og sagde, at jeg skulle få tjekket det der på min kind, og at han vidste, hvad han talte om, fordi han var læge,” lyder det fra Jørgen til Vafo.

Læs også

Mor ville give sin datter bizart navn: Heldigvis fik hun et nej

Det fortæller Jørgen i et læserbrev til Vejle Amts Folkeblad, hvor han efterfølgende fortæller, at det var en rigtig god ide, at han lyttede til rådet.

Da Jørgen fik tjekket modermærket, viste det sig nemlig, at det indeholdte forstadier til kræft. Den 10. januar, altså cirka en uge efter, at lægen havde henvendt sig til Jørgen i Bilka, fik han opereret sit modermærke væk.

Leder efter lægen

81-årige Jørgen Bæk fortæller, at han har modermærket i de sidste 20 til 25 år, men at hans egen læge ikke har kommenteret på det, fordi han stort set altid har skæg, som dækker for det.

Derfor er han også ekstra glad for, at det var en tilfældig lægen Bilka-køen, der opdagede det for ham.

Jørgen nåede dog aldrig at takke lægen, og derfor håber han på, at han via medierne kan finde frem til lægen, der måske kan have reddet Jørgen for en alvorlig kræftsygdom.

Hvis du kender til lægen, eller hvis du måske er lægen, der rådgav en ældre herre om et modermærke i Bilka den 3. januar, så vil Jørgen meget gerne i kontakt med dig. Han har nemlig to flasker vin stående, som han gerne vil have love at give.

Læs også

Fuld mor involveret i færdselsuheld: Havde 3-årig med i bilen

 

 

Dagens Gossip