Jonas mistede sin mobil i Bilka - samme dag blev han kontaktet med en vild besked

Polfoto: Mads Nissen.

Hvis du har været i Bilka søndag aften, er det måske dig, Jonas Brohus Larsen leder efter.

Søndag var Jonas Brohus Larsen fra Esbjerg i Bilka for at handle. 

Men da han kom hjem, opdagede han, at han havde mistet sin telefon på indkøbsturen. Det er selvfølgelig ærgerligt at miste en telefon, men det var i højere grad telefonens indhold, som ikke kan erstattes, Jonas Brohus Larsen var ked af at miste. 

Det skriver JydskeVestkysten

Læs også

Linse i stor sorg: Så dårligt har min pige det

Heldigvis for Jonas Brohus var der en kunde i Bilka, der fandt telefonen og afleverede den i informationen, så den nu igen er retur hos ham. Telefonen indeholdte nemlig masse uastatelige babybilleder af hans datter, som han er lykkelig for at få tilbage. 

- Jeg var kommet hjem og kom så til at lede i min jakke og i mine lommer efter telefonen, men den var der ikke. Jeg vidste, at den havde ligget i kundevognen, så jeg skyndte mig retur til Bilka. De fik så min forlovedes nummer og omkring en halv time senere ringede de og sagde, at den var blevet indleveret, forklarer Jonas Brohus Larsen til JydskeVestkysten. 

Jonas Brohus vil gerne takke den person, som indleverede telefonen til personalet i Bilka. Derfor efterlyser han nu denne person på Facebooksiden 'Info fra borger til borger i Esbjerg by'.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg har fået telefonen tilbage. De billeder af min datter kan ikke bare tages igen. Jeg vil derfor gerne i kontakt med personen, der fandt den, så jeg kan sige ordentlig tak, siger Jonas Brohus Larsen. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Opslaget har siden i går modtaget 122 'likes', ligesom det er blevet delt over 200 gange. 

Hvis du kan genkende ovenstående historie, hører Jonas Brohus Larsen gerne fra dig enten på Facebook eller på mail [email protected], skriver JydskeVestkysten. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip