Jonas Vingegaard havde hemmelig dims i nakken under Tour de France: Nu viser resultatet sig

01/06/2023 10:35

Emil Martesen

Indland
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix
Der er god grund til at klappe lidt ekstra i hænderne, hvis du ligesom så mange andre, ikke kan få nok af Jonas Vingegaard.

Mest læste i dag

Det er ingens næse gået forbi, at Jonas Vingegaard er en mand, der forfølger sine drømme. 

Og tilbage i sommers blev en kæmpe drøm indfriet for den ydmyge Glyngøre-dreng, da han kunne kalde sig vinder af Tour de France. 

Men under verdens største cykelløb bar den evigt populære Jonas Vingegaard rundt på en hemmelig dims i nakken. 

Og nu kan resultatet angiveligt ses på den populære platform Netflix. 

For det er bestemt ikke kun i Danmark, at Jonas Vingegaard har været en yderst populær herre. Han har nemlig bidt sig fast på alle cykelentusiaster læber. 

Og derfor kørte han også rundt med en skjul dims i nakken, så du nu har mulighed for at komme helt ind under huden på sidste års løb. 

En ny dokumentar løber nemlig inden længe af stablen på Netflix. 

Og dokumentaren, der går under navnet ”Tour de France: Unchained”, tager cykelfansene i hånden, når der løftes sløret for alt fra rytternes ageren på landevejen til managerne, der har en finger med i al planlægning. 

Netflix-serien bliver otte afsnit lang og følger ikke kun hele Danmarks Jonas Vingegaard, men også holdene AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, BORA-hansgrohe, Team Jumbo-Visma og Team Quick-Step Alpha Vinyl. 

Serien får premiere den 8. juni, altså godt 20 dage før der tages hul på dette års Tour de France, hvor den danske cykelstjerne skal forsvare den gule trøje med næb og kløer. 

Det er nemlig fra den 1. juli med start i Bilbao, at Jonas Vingegaard skal arbejde på højtryk for at genskabe magien fra 2022, hvor han skrev sig ind i historiebøgerne i verdens største cykelløb Tour de France.