'Julemanden' kom forbi med en million kroner: Kvinde fra København greb straks telefonen

Foto: Shutterstock

Det var næsten for godt til at være sandt, da kvinden fra København tjekkede sin kupon juleaften.

Hun indrømmer gerne, at hun egentlig er for gammel til den slags, men da hun vandt en million kroner i Lotto på selveste juleaften, måtte en kvinde fra København lige genoverveje, om hun tror på julemanden.

”Ja, det gør jeg nok lidt alligevel,” griner hun, da hun skal fortælle om den klart største julegave, hun fik tilbage i december.

Kvinden havde spillet Lotto den 24. december, og der var i første omgang ikke udsigt til gevinst, men den kom så i anden omgang, da kvindens kupon blev udtrukket som den ene vinder af Millionærgarantien.

Læs også

DMI advarer: Her kan du opleve vindstød af orkanstyrke

”Så ringede jeg til Danske Spil og sagde ’nu siger du noget godt til mig, ikke?’ Og så svarede manden ’Joh, det gør jeg: Du har vundet en million’. Det er en fed fornemmelse,” fortæller kvinden

Da kvinden havde lagt røret på, måtte hun lige sunde sig et øjeblik og vænne sig til at være millionær. Det vænnede hun sig dog hurtigt til:

”Pengene? De er allerede brugt,” griner hun med et smittende grin.

”Jeg har haft besøg af en køkkenmand og fået tegnet nyt køkken. Og et nyt indbygget klædeskab til soveværelset - sådan et skab koster jo kassen! – og nye senge og ny sofa,” remser kvinden op.

”Og så skal min forældre have lidt, for de er gået på pension, og lidt rejser skal der vel også til, og måske en cykel,” fortsætter hun.

Hun lyder som en kvinde, der er i fint humør, og det er hun bestemt også.

”Jeg er så heldig, at jeg ikke skylder noget væk, så alle pengene kan gå til det, jeg har lyst til. Hvis noget trænger til at blive skiftet ud, så skifter jeg det ud. Jeg er ikke typen, der kun køber et par sutsko, det her er jo once in a lifetime. Mine penge, de bliver brugt!” understreger hun, før hun forsigtigt tilføjer:

”Og så gemmer jeg også lidt på en konto.”

Læs også

'24-timer'-stjerne død: Blev kun 45 år

 

 

Dagens Gossip