Jussi Adler-Olsen melder fra: Ramt af smertefuld sygdom

Skrevet af Kamille Isaksen

17 uger siden

|

31/01/2024
Foto: Tine Harden - Pressefotos
Foto: Tine Harden - Pressefotos
Forfatteren kommer ikke til at være at finde på den røde løber til aftenens premiere.

Dagens topnyheder

Onsdag aften vil flere store stjerner fremmøde til gallapremieren på filmen “Den Grænseløse”. Gallapremieren finder sted i Imperial-biografen i København, men der er en helt specifik person, som ikke kommer til at være at finde på den røde løber. 

Det er den berømte krimiforfatter Jussi Adler-Olsen, som står bag hele den populære Afdeling Q-serie, men på trods af dette, vil forfatteren ikke være til at finde til aftenens premiere. 

Det skriver SE & HØR

"Den Grænseløse" er baseret på Adler-Olsens sjette bog i Afdeling Q-serien og har Ulrich Thomsen, Sofie Torp og Afshin Firouzi i hovedrollerne som henholdsvis Carl Mørck, Rose og Assad. Filmen tager seerne med til Bornholm, hvor et gammelt mysterium om en død pige genopstår og fører til en hemmelig solkult på øen.

Årsagen til forfatterens fravær skyldes, at han er blevet ramt af nyresten, hvilket er blevet bekræftet af HAVE Kommunikation og PR, der repræsenterer Jussi Adler-Olsen. De oplyser hertil, at Jussi er "ked af ikke at kunne komme med til premieren".

Jussi Adler-Olsens fravær ved premieren er et betydeligt tab for arrangementet, idet han har dannet grundstenene til filmen. 

Filmen udkommer i landets biografer den 1. februar.