Kæmpe brøler: Dansk politi udleverede bilnøgler til hashskæv ung mand uden kørekort

Foto: Shutterstock

Betjente i Greve-området lavede torsdag en ordentlig brøler.

På lidt mere end én time blev tre billister i Greve-området stoppet og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, men den ene af billisterne havde politiet faktisk selv udleveret bilnøglerne til for cirka én time siden.

Det skriver Localeyes.

Læs også

Polyamorøs familie er så tætte, at de ikke ved, hvem børnenes far er

Den første af de tre billister var en 22-årig mand fra Vejle, som blev stoppet omkring klokken 12:25 på Køge Bugt Motorvejen.

Den 22-årige blev sigtet for at køre i hashpåvirket tilstand, og betjentene valgte derfor at overdrage bilnøglerne til den 24-årige mandlige passager i bilen. 

Af ukendte årsager tjekkede betjentene ikke, om den 24-årige havde kørekort, ligesom de tilsyneladende ikke narkotestede ham, før han fik lov at køre videre. 

Cirka én time efter blev den samme bil stoppet med den 24-årige bag rattet, og her kunne betjentene konstatere, at den unge mand var påvirket af hash, og at han derudover ikke var i besiddelse af et gyldigt kørekort, da det var frakendt. 

Kort efter blev endnu en ung mand - denne gang fra Skovlunde - stoppet og sigtet for at køre under påvirkning af både hash og kokain. 

Alle tre mænd vil høre nærmere fra politiet, når deres blodprøver er færdiganalyseret.

Læs også

Skiftede til det mandlige køn og fik fjernet sin barm i 2015: Nu vil hun være kvinde igen

 

 

Dagens Gossip