Kæmpe drama på jysk jernbaneoverskæring: Ægtepar fanget i deres bil på skinnerne

Et ægtepar var udsat for et mareridt, da bommene lukkede sig om dem sent i går aftes, mens toget kom bragende mod dem.

Et norsk ægtepar var sent tirsdag aften på alvorlige afveje, da de i deres bil blev fanget på togskinnerne i Tønder.

På begge deres sider var bommene gået ned, og nu parret ufrivilligt parkeret midt på skinnerne, mens aftentoget fra Esbjerg kom kørende direkte mod dem.

Dramaet udspillede sig på jernbaneafskæringen ved Strucksalle og Vestergader i den sønderjyske stationsby, hvor den mulige tragedie blev afværget af en forbipasserende person.

- Heldigvis er der en person, der tilsyneladende tilfældigvis kommer forbi, der tager affære. Manden får advaret vores lokofører, der når at bremse. Manden er dermed med til at forhindre en mulig påkørsel, siger kommunikationschef hos Arriva, Morten Nissum Larsen, til JydskeVestkysten.

 

Læs også

Kogt i 8 timer: Brandmand glemte sin søn i bilen

 

Politiet aldrig blev en del af sagen, da situationen blev afhjulpet på stedet, lyder det fra Arriva, der ikke noterede sig navnene på hverken den vakse mand eller det norske ægtepar.

Det dramatiske billede fra jernbaneoverskæringen blev taget af en kvinde, der var på vej hjem fra arbejde, da parret endte med at holde ude på skinnerne.

Hos Arriva har man ikke en forklaring på, hvordan det norske ægtepar kom på afveje.

- Vi ved det ikke. Det kan være, at de er blevet forvirret, eller at de har forsøgt at vende, og så er blevet fanget mellem bommene. Men det er ren spekulation, siger Morten Nissum Larsen til JydskeVestkysten.

 

Dagens Gossip