Kæmpe fald i antallet af indlagt med corona i Danmark

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der er sket et stort fald i antallet af danskere, der er indlagt på hospitalet med coronavirus. Samtidig er også kun få blevet bekræftet smittet med coronavirus.

Det har længe gået den rigtige vej i Danmark med hensyn til coronavirussen, hvor smitten bliver ved med at falde.

Et af de kriterier der særligt kigges på fra sundhedsmyndighederne er antallet af indlagte danskere med coronavirus, og dette tal er i frit fald, hvor mange danskere er blevet udskrevet siden i går.

Læs også

Vanvittigt: Satte ild til hjemløs

Statens Serum Institut har netop frigivet de seneste coronatal, og her viser det sig, at der nu blot er 85 indlagte i Danmark med coronavirus. Det er et fald på 12 personer siden i går.

Få bekræftet smittet

Tager vi et kig på antallet af smittede personer, så ligger dette tal fortsat et godt stykke under 100. Siden i går er 64 personer blevet bekræftet smittet med coronavirus, ud af de mere end 10.000 der blev testet.

Der er fortsat 17 personer indlagt på intensivafdelinger i Danmark, hvor 10 af disse ligger i respirator. Det er en stigning på to personer siden i går.

Fire personer har mistet livet siden i går, og det bringer det totale antal dødsfald op på 586 personer i Danmark. Igen er det dog vigtigt at understrege, at de 586 personer har mistet livet efter, at de var smittet med coronavirus, men ikke at de nødvendigvis har mistet livet på grund af corona.

Læs også

Husk dette når du skal handle ved grænsen - Ellers kan du ikke blive lukket ind

 

 

Dagens Gossip