Kandis-Johnny deler trist nyt om helbredet: Står overfor endnu en operation

Skrevet af Kamille Isaksen

06/11/2023
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Selvom Kandis-Johnny er kendt for sit positive væsen, så har den seneste tid ikke været særlig nem for sangeren, som nu står overfor endnu en operation.

Dagens topnyheder

Johnny Hansen, også kendt som 'Kandis Johnny', afslører overfor Ekstra Bladet, at hans helbred har været plaget på det seneste. 

Efter en hasteoperation for mistanke om modermærkekræft tidligere i efteråret, afslører han nu behovet for en endnu en operation. Han skal nemlig opereres i sit knæ.

"Jeg døjer stadig med mit knæ, efter jeg kom til skade i 'Fangerne på fortet'. Så jeg er faktisk indstillet til en operation i knæet," udtaler han, hvor han nævner en skade på sit forreste korsbånd og menisk.

Selvom der endnu ikke er fastsat en operationsdato, forbliver Johnny dog positiv: "Der er ikke nogen dato endnu, men jeg skal til læge på næste fredag og snakke med henblik på operationen. Det skal nok blive fint."

Derudover forsikrer han også, at alt gik, som det skulle under operationen, som han fik lavet grundet mistanke om modermærkekræft. 

Da Johnny pådrog sig denne skade under “Fangerne på Fortet”, var det så alvorligt, at produktionen øjeblikkeligt tog ham på skadestuen og ud af programmet. 

Allerede dengang vidste han godt, at hans knæ aldrig ville blive 100% godt igen, men han nævner også, at det er sådan noget, der sker, når en voksen mand deltager i sådanne programmer.

Skaden skete tilbage i 2021, hvor han deltog i programmet “Fangerne på Fortet”, som blev filmet henover sommeren. 

Det betyder, at sangeren længe har gået med store smerter. Før det endegyldigt blev en operation, blev sangeren faktisk opfordret til at genoptræne benet i stedet for at lade sig operere. Dog nu, to år efter skal han under kniven.