Kasper Hjulmand kommer med vild beretning om Eriksen: Så de sidste 10 minutter af kampen

Foto: Shutterstock

Kasper Hjulmand fortæller i dag på pressemødet, at Christian Eriksen efter hjertestoppet så de sidste 10 minutter af landskampen mellem Danmark og Finland på hospitalet.

Det er nok de færreste, der ville tænke på fodbold som en af de første ting, når man i en ganske kort stund har forladt livet.

Det var dog tilfældet med Christian Eriksen, efter at han på tragisk vis kollapsede og fik hjertestop under EM-kampen mellem Danmark og Finland.

Læs også

Skuespilleren Lisa Banes død efter tragisk ulykke

Da han kom tilbage til livet og efterfølgende blev bragt ind i en ambulance og kørt til Rigshospitalet, var der sikkert mange ting i hovedet på ham, men af de vigtigste var, hvordan det gik holdet.

Han fik derfor tændt et fjernsyn på Rigshospitalet, så han kunne se, hvordan det gik i de sidste 10 minutter af Danmarks kamp mod Finland.

Det fortalte landstræner Kasper Hjulmand i dag på et pressemøde, da han fortæller om den opdatering, Christian Eriksen selv har sendt ud tidligere i dag.

“Det giver rigtig meget. Det, man skal tænke på, er, at det er uvirkeligt, at han sidder der og smiler, og at vi hører, at han så de sidste ti minutter af kampen,” lyder det fra Kasper Hjulmand på pressemødet.

Landstræneren havde også masser af ros til 29-årige Eriksen, både som fodboldspiller og som menneske.

“Eriksen er en fantastisk person. Han er alt, hvad fodbold er. Han er passioneret, han tænker på andre, han elsker fodbold. Jeg har aldrig set ham uden en fodbold. Han er en dreng fra Middelfart på Fyn, der bare elsker fodbold,” lyder det fra Hjulmand.

Danmark er fortsat med ved EM 2020, hvor den næste kamp bliver afviklet på torsdag klokken 18.00 mod Belgien.

Læs også

Besked fra Christian Eriksen

 

 

Dagens Gossip