Keld og Hilda Heick modtog hjerteskærende besked: Nu sætter de ord på det store tab

Skrevet af Kamille Isaksen

8 uger siden

|

21/03/2024
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Gennem årene havde Heick-parret og Belli-familien delt utallige mindeværdige øjeblikke, både i deres private liv og i deres karrierer.

Dagens topnyheder

I de tidlige morgentimer modtog Hilda og Keld Heick en hjerteskærende nyhed via en besked på deres telefon. Afsenderen var Chano, ældste søn af June og Peter Belli, med den sørgelige meddelelse om, at hans mor var afgået ved døden.

"Det var et chok, vi slet ikke havde forudset. Vi havde forestillet os, at June ville nyde nogle rolige år nu, især efter Peters sygdomsforløb. Men skæbnen ville det anderledes," deler Hilda Heick med B.T

Gennem årene havde Heick-parret og Belli-familien delt utallige mindeværdige øjeblikke, både i deres private liv og i deres karrierer.

Peter og June Belli, der var gift i over et halvt århundrede, havde delt et liv fyldt med kærlighed og musik. Mindre end et år efter Peter Bellis bortgang, følger June nu efter, og efterlader et tomrum i hjertet af dem, der kendte hende.

Hilda Heick reflekterer over tabet af venner i deres omgangskreds og den påmindelse det er om livets skrøbelighed. Hertil understreger hun, at både hende og ægtefællen Keld begge føler sig sunde og raske, men at det jo viser sig, at alt hurtigt kan ændre sig.

June Belli sov stille ind i sit hjem, og efter ni måneders adskillelse er hun nu genforenet med sin elskede Peter. Hilda mindes June som en smuk og venlig sjæl, der altid stod fast på sine værdier. "Hun var familiens klippe og Peters urokkelige støtte gennem alle årene," afslutter Hilda Heick sit minde om June Belli.

Denne fortælling om June Bellis bortgang og de dybe bånd, der knyttede hende til hendes familie, venner og det danske musikmiljø, efterlader et varigt indtryk af en kvinde, der levede et liv fuldt ud, elsket og respekteret af mange.