Kender du Jennifers far? 17-årig pige har fået 12 historier om sin far, nu vil hun kende sandheden

Privatfoto: Jennifer Nielsen

I snart 18 år har Jennifer Nielsen fra Haslev ledt efter sin far, men indtil videre har det været forgæves. Nu har hun kontaktet Dagens.dk i håb om, at den danske befolkning kan hjælpe hende.

Med de sociale mediers fremtog, er det blevet lettere at finde savnede personer. Et enkelt opslag kan nemlig deles tusindvis af gange, og pludselig er det nået fra den ene ende af landet til den anden - og måske endda til udlandet.

Netop muligheden for at finde en savnet person, er årsagen til, at vi her på Dagens er blevet kontaktet af den 17-årige Jennifer Nielsen, der leder efter sin far. Det har hun gjort i mange år, men efter at have set de seneste efterlysninger på vores Facebookside, valgte hun at tage springet.

Hun håber derfor, at hun efter næsten 18 års ventetid, endelig kan lære sin far at kende, hvis han er interesseret. Det er Jennifer nemlig meget i tvivl om, da hun har fået mange forskellige historier at vide om sin far, og hun ved ikke hvilken af dem, hun skal tro på.

“Gennem hele min barndom, har jeg levet med forskellige historier om min far. Jeg tror, at jeg har fået op mod 12 vidt forskellige historier at vide om min far,”

Hvilke historier har det været?

“Det har oftest været historier om, at han ikke ønsker at være far. Men der har også været historier om, at han ved, at jeg eksisterer, men at min mor ikke vil have, at han skal kende mig,” lyder det fra Jennifer, der fortsætter:

“Det kan også være, at han slet ikke ved, at jeg eksisterer, eller at han bare ikke har lyst til at kende mig,” fortæller Jennifer.

Er der nogle af historierne, du tror mere på end andre?

“Jeg har ingen anelse om, hvilken historie jeg skal forholde mig til. Men jeg ønsker og håber, at han ved jeg eksisterer, men ikke har fået lov at se mig,” lyder det fra den unge pige.

Privatfoto: Jennifer Nielsen

“Jeg ønsker at få et forhold til ham”

Helt tilbage fra Jennifers fødsel, har hun ikke haft kendskab til sin far, og i takt med at hun blev ældre, blev det svære for hende at håndtere.

Hun husker især, da hun var begyndt i folkeskolen, hvor svært det var at acceptere, at hendes far ikke var der, når alle de andre elever havde deres fædre med.

“Lige siden jeg var helt lille i folkeskolen, har jeg haft lys til at finde min far. Når man var til skolefester, så var der udfordringer til børnenes fædre, og når man så står der som lille og ens far ikke er til stede, så er det rigtig hårdt,” fortæller hun.

I løbet af Jennifers liv har der været to andre mænd i hendes mors liv. Hun fortæller, at den ene var voldelig og blandt andet tog kvælertag på Jennifer, mens den anden mand til gengæld var rigtig god, og ham så Jennifer mere eller mindre som sin far.

“Den sidste har jeg altid set som en decideret far, men han døde desværre af kraft for 7-8 år siden,”

Det ved Jennifer om sin far

Jennifer håber nu på, at der er nogle ude i det danske land, der kan hjælpe hende med at finde hendes rigtige far. Derfor er hun gået i gemmeren for at finde et billede, som hun har fået fortalt, skulle være af hendes far.

Jennifer har fået fortalt, at dette gamle billede, er af hendes far. Privatfoto Jennifer Nielsen

Derudover kommer hun her med et par informationer, som måske kan indsnævre mulighederne for, hvem der er hendes far.

Han hedder højst sandsynligt Claus/Klaus Jensen, men hun ved ikke om det staves med C eller K. Han skulle være i slutningen af 50erne, formentligt 58-59 år, og han har tidligere boet i Køge.

Hvad håber du at få ud af det, hvis det lykkedes dig at finde din far?

“Mit mål er at kende sandheden omkring alt, og muligvis få et forhold til ham, hvis han altså ønsker det,” lyder det slutteligt fra Jennifer.

Hvis du har kendskab til, hvem der muligvis kunne være Jennifers far, så kan du sende en mail til redaktion @ dagens.dk. Så formidler vi informationerne videre til Jennifer.

Læs også

Efterlyser faren til sin 11-årige søn: Du var lastbilchauffør og vi havde et one-night-stand

 

 

Dagens Gossip