Kendt fra DR: Nu er han konkurs

Emil Martesen

1 uge siden

|

09/07/2024
Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er han konkurs.

Dagens topnyheder

Han slog sine folder i DR's program 'Min første million', men løb ikke afsted med titlen som vinder.

Den unge og fremtrædende iværksætter Mads Andreas Olesen har dog heller ikke vundet på sit tech-selskab, Mxney.io, hvor han har set sig nødsaget til at indgive konkursbegæring Mxney.io.

Det skriver FinansWatch.

Kurator Anders Ørskov Melballe fra Dahl Law har overfor mediet forklaret, at beslutningen om at indgive en egenbegæring blev taget, da selskabet ikke kunne finde investorer eller anden finansiel støtte.

En egenbegæring betyder, at det er selskabet selv, der har besluttet at lukke ned, i modsætning til en konkursbegæring indgivet af en kreditor.

Mxney.io blev etableret med det formål at tilbyde økonomisk støtte til onlinebutikker via en innovativ platform, som blev lanceret tilbage i 2020.

Trods ambitionerne har forretningen ikke kunne opnå den ønskede økonomiske succes. De seneste regnskabsår har været præget af betydelige underskud. I det seneste år var tabet på hele 13,5 millioner kroner, mens det året før lød på 9,8 millioner kroner.

Ikke desto mindre arbejder en kurator på nuværende tidspunkt for at finde en køber til Mxney.io.

Selskabet er hovedsageligt ejet af Mads Andreas Olesen, der besidder mindst halvdelen af aktierne. De resterende aktier ejes af to danske investeringsfonde og to udenlandske investorer.