KFC får hug af Fødevarestyrelsen

Foto: Shutterstock.com

KFC i Tilst har fået hug af Fødevarestyrelsen, som for nylig var på et kontrolbesøg i restauranten.

I Danmark er alle fødevarevirksomheder underlagt besøg af kontrollanter fra Fødevarestyrelsen af og til.

Her er det primære formål at kontrollere, at hygiejnen er i top, således at kunder med god ro i sindet kan købe og indtage fødevarer uden problemer.

Læs også

Kvinde tror hun har brystkræft: Lægens svar til scanningerne gør hende pinligt berørt

Det er de fleste nok ret glade for. Det er dog ikke altid, at Fødevarestyrelsen kan uddele den glade smiley efter et besøg.

Hos fastfood-giganten Kentucky Fried Chicken (KFC) har man på restauranten i Tilst haft lidt problemer med hygiejnen ad flere omgange.

For på anden gang på 15 måneder får KFC i Tilst i udkanten af Aarhus kritik af Fødevarestyrelsen for ikke at være god nok til at gøre rent i deres køkken.

Ved seneste kontrolbesøg, som var i går den 24. januar, kunne styrelsens udsendte konstatere, at der var gule belægninger i opvaskemaskinen, gulvet i opvaskerummet var belagt med sorte pletter, og ved opvaskebordet er der belægninger ned af væggen.

Foto: Fødevarestyrelsen

I produktionsområdet er der skidt og produktrester på en håndvask. Det samme er der på en skraldespand, der står ved siden af. Under et produktionsbord er der fedtede belægninger, skriver Fødevarestyrelsens medarbejdere.

Muligheden for at vaske hænder er heller ikke tilfredsstillende.

Ved kontrolbesøget lå der køkkenredskaber i håndvasken i produktionen, og i opvaskerummet var håndvasken heller ikke tilgængelig på grund af bøtter med rengøringsmiddel.

Den 1. november 2021 fik KFC Tilst også kritik for mangelfuld rengøring, da Fødevarestyrelsen var på kontrol.

Dengang var forholdene så alvorlige, at restauranten blev meldt til politiet efter besøget.

Læs også

Anders og Torben afslører: Sådan går det med kærligheden

 

Dagens Gossip