KIMs har udviklet ny 'favorit' til julebordet: Galt eller genialt?

Mathias Madsen

91 uger siden

|

24/10/2022
Indland
Foto: KIMs
Foto: KIMs
2022 bliver måske året, hvor den brune sovs mister sin plads på det danske julebord.

Dagens topnyheder

Julen er hjerternes fest, men for rigtig mange mennesker er den også traditionernes fest. 

Det er nemlig én af de højtider, hvor de fleste danskere har rigtig mange traditioner for, hvornår juletræet fældes, sættes op og pyntes, hvornår gaverne lægges under træet, hvornår risalamanden laves, hvad der spises til morgenmad og frokost og ikke mindst, hvad der spises til aftensmad.

Én af de vigtige og omdiskuterede emner, når det kommer til jul, er nemlig julemiddagen og dens indhold. 

Nogle danskere sværger til flæskesteg eller and, mens andre sværger til frikadeller og medister, og nogle tredje serverer flere forskellige slags kød. 

Nogle kan ikke holde jul uden æbler med ribsgelé, mens andre ikke kan undvære chips, der kan dyppes i brun sovs, men netop sidstnævnte har måske fundet sin overmand - det må julen 2022 afgøre. 

Den kommende jul er nemlig perfekt til at teste KIMs nyeste skud på stammen: Dip Mix m/Brun Sovs. 

"KiMs Dip Mix m/Brun Sovs er kommet for at spice din Chipsmas op! Med den lækre smag af brun sovs, passer den perfekt til dine Franske Kartofler eller Meny Chips – så får du da ik’ en sprødere jul hva’? Put kartofler på træet og Brun Sovs Dip Mix i munden. Op med humøret og ned med dippen, sier’ vi bare!" lyder det på chipsproducentens hjemmeside

Dip mix'en kan bestilles på chipsproducentens hjemmeside for 10,95 kroner pr. pose, og den vil blive leveret på 1-5 hverdage - men skynd dig! Den er på lager lige nu, men hvem ved, hvornår den bliver udsolgt?

Foto: KIMs

Måske brun sovs bliver helt overflødigt på julebordet fremover?