Kørte 5-årig pige ihjel: Så lang en straf får han

Foto: Politi

Dødsbilisten Helmi Mossa Hameed er blevet døbt efter, at han i oktober sidste år kørte frontalt ind i en 5-årig pige, der mistede livet.

Der er netop faldet dom i sagen om Helmi Mossa Hameed, der sidste år i oktober kørte den blot 5-årige Aya ihjel. Det skete, da Helmi Mossa Hameed kom kørende på Peter Bangs Vej i København.

Læs også

Ghita Nørby taler ud om sygdom

Helmi Mossa Hameed kørte tværs to vejbaner og fortsatte hen over cykelsti og fortov. Det var her, at han påkørte 5-årige Aya frontalt. Derefter stak han af fra ulykkesstedet.

Alt dette gjorde han, mens han var under påvirkning af lattergas.

Det var her dødsulykken fandt sted. Presse-fotos.dk

Samtidig var han også sigtet for at have været i besiddelse af 51 falske tusindkronesedler, at have videregivet mere end 215 gram kokain til et ukendt antal personer og samtidig at have kørt i alkoholpåvirket tilstand, hvor han påkørte flere biler.

En enig domsmandsret i Retten på Frederiksberg afsagde i dag dom, hvor han nu er dømt til at skulle seks år i fængsel. Derudover frakendes han førerretten.

Den 21-årige Helmi Mossa Hameed har erkendt uagtsomt manddrab, men han nægter, at det skete under skærpede omstændigheder og han nægter ligeledes, at han skulle være påvirket af lattergas, mens han kørte.

Han berettede selv, at han ikke vidste, at han havde påkørt nogen, og derfor var han ikke klar over, at han flygtede fra et gerningssted.

Læs også

Solgt fra Hjem-Is i hele landet: Nu trækkes de tilbage