Kort efter trist meddelelse: Nu deler Silas Holst endnu en trist nyhed

17/04/2023 10:57

Emil Martesen

Indland
Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Kort efter den triste meddelelse løfter Silas Holst sløret for endnu en trist nyhed.

Mest læste i dag

Man er vant til og se ham slå sine folder på dansegulvet. 

Men det blev der sat en stopper for i begyndelsen af april, hvor Silas Hols oplevede en fibersprægning under en optræden i muscalen ‘Grease’. 

Og selvom han nu er tilbage, så mærker han, at tingene ikke helt er som før. 

Intensiv genoptræning Silas Holst fortæller til Billed-Bladet, at han aldrig før har oplevet en fibersprængning, og at det gjorde meget ondt. Derfor begyndte han en intensiv genoptræning dagen efter skaden. 

Han er nu tilbage i musicalen, hvor han optræder sammen med Neel Rønholt, der spiller rollen som Sandy. Mens Silas Holst var skadet, blev Danny Zuko-rollen overtaget af Christian Collenburg, der også var en del af forestillingen som T-Birds-medlemmet Doody. 

Genoptræningen gik heldigvis godt – både fysisk og mentalt, fortæller stjernen. Og det er nødvendigt, da Silas Holst har flere store forestillinger i vente, hvor han skal være i topform. 

Dette inkluderer “The Boyband Tour”, der fortsætter i august, musicalen “Moulin Rouge” til efteråret og “Kinky Boots”, der kommer i februar 2024. 

Selvom genoptræningen er gået som planlagt, og den 40-årige Silas Holst er tilbage i topform, kan han mærke, at skaden har efterladt spor. 

Efterfølgende blev han fulgt af en fysioterapeut, der sad i kulisserne under forestillingen, fordi Silas Holst var nervøs. 

“Jeg havde også lige en frygt, der skulle ud af hovedet. For tænk nu, hvis det skete igen,” siger han til Billed-Bladet

Fibersprængningen har gjort Silas Holst opmærksom på sin alder, og han bemærker, at han ikke længere er 25 år og kan bevæge sin krop på samme måde som før. 

Musicalen er i øjeblikket flyttet til Holstebro, hvor den sidste forestilling afspilles den 23. april.