Kort efter udtagelse: Hjulmand irriteret

Foto: Natalia Kolesnikova/AFP/Ritzau Scanpix

Efter der blev sat navn på holdet til de kommende kampe, så er blikket nu rettet mod helt andre ting.

Hvis man spoler tiden tilbage til tirsdag, så satte hele Danmarks Kasper Hjulmand navne på de spillere, der skal give Danmark to sejre, når de tager hul på EM-kvalifikationen hjemme mod Finland den 23. marts. 

Men siden da er der dukket et par problemer op der lurer i horisonten. 

For siden spillertruppen blev lanceret, så er blikket nu rettet mod banen.

Og for de garvede fodboldfans, der følger med i den danske Superliga, har de nok bidt mærke i, at Danmarks nationalstadion, Parken, ikke er at skrive hjem om i skrivende stund. 

For græstæppet ligner på ingen måde det, som har dannet ramme om en masse mindeværdige øjeblikke. 

Og det er til stor frustration for Kasper Hjulmand, der dog heller ikke lægger skjul på, at træningsbanen ser anderledes god ud: 

“Jeg er altid irriteret, når man ikke har gode baner, men til gengæld glæder jeg mig til at komme op på vores træningsbane. Den ser rigtig, rigtig god ud. Vi håber altid, at vi spiller på gode baner – så gode som overhovedet muligt”, siger Kasper Hjulmand i et hudløst ærligt interview med TV2

Og det er svært at være uenig med populære Kasper Hjulmand. 

Det er nemlig bestemt ikke første gang, at Parken skal lægge øre til, at deres græstæppe ikke er at skrive hjem om. 

Og mens Danmark senest spillede i Parken tilbage i september, så huser Østerbo til dagligt FC København i den danske Superliga, hvorfor det også kan ses, at der oftest spilles fodbold på banen. 

Men efter en del kritik mundede det ud i en ny inverstering på et tocifret millionbeløb. 

Aftalen blev indgået sidste år, hvor jordlagene under græsset skulle udskiftes, og der blev etableret et nyt og tidssvarende dræningssystem, et mere moderne vandingssystem, et varmeanlæg med sensorer samt et nyt hybridgræstæppe. 

Og det er ikke gået ubemærket hen hos Kasper Hjulmand: 

“- Vi er glade for, at de besluttede at lægge den op – det var på tide. Nu håber vi selvfølgelig, at den får fat derinde. Vi har virkelig brug for et godt underlag for at kunne spille hurtigt mod de modstandere, vi skal spille mod. Et godt underlag er til enhver tid til vores fordel”, fortæller Kasper Hjulmand til TV2. 

Men efter hjemmekampen mod Finland får banen heldigvis lidt hvile, da landsholdet herefter drager mod Kasakhstan, hvor anden kamp løber af stablen den 26. marts. 

Læs også

Rystet Elvira Pitzner forlod kortvarigt sin bil, da hun kom tilbage igen var det sket

 

 

Dagens Gossip