Kun få danskere gør det: Med dette simple trick sparer du mange penge

20/09/2023 08:00

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er god grund til at spidse øre, for du kan spare mange penge.

Mest læste i dag

I en tid, hvor mange danskere længes efter en pause fra den grå hverdag, bringer et af landets førende charterselskaber, Sunweb, en glædelig nyhed.

Landechef Jan Lockhart opfordrer ikke direkte til at tage børnene ud af skolen uden for den officielle efterårsferie i uge 42, men han lægger ikke skjul på, at der er betydelige besparelser at hente for de, der har muligheden for at rejse lidt før eller efter den travle periode:

"Det er ikke, fordi vi opfordrer til, at man hiver sine børn ud af skolen uden for uge 42", siger Jan Lockhart hudløst ærligt til B.T. og tilføjer:

"hvis man er fleksibel og har mulighed for at rejse i ugen før eller efter uge 42, så er der altså rigtig mange penge at spare."

Han nævner også i samme ombæring, at besparelserne kan være i tusindvis af kroner på de mest populære destinationer, hvilket kan ses i detaljer i den originale artikel.

Jan Lockhart forklarer, at den skuffende sommer dette år har ført til en markant stigning i rejsesalget.

Han advarer dog også om, at det ikke vil vare længe, før alle 'røde lygter' hænges ud for uge 42, og opfordrer derfor folk til at handle hurtigt, hvis de ønsker at drage fordel af de tilgængelige tilbud.

Landechefen slutter med at understrege, at selvom udbuddet af solrige rejsemål inden for en 5-timers flyvning er begrænset på denne tid af året, er der stadig gode muligheder for dem, der er villige til at være lidt fleksible med deres rejseplaner.