Kun i dag: Her kan du få en gratis iPhone eller 500 kroner

Pressefoto

I dag og kun i dag er der mulighed for at skaffe sig en gratis iPhone eller et gavekort på 500 kroner. Det eneste man skal gøre er, at møde op.

Man har alle dage fået at vide, at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det også tilfældet.

Sådan hænger det dog ikke sammen med dette ‘tilbud¨, hvor du blot skal møde op for at modtage en iPhone eller et gavekort til en værdi af 500 kroner.

Læs også

6 grunde til, at rigtige mænd ikke er utro

Det er virksomheden Green Mind, der forhandler brugt elektronik, der har valgt at give en tidlig julegave til flere danskere. Den julegave kan man hente i dag fra klokken 16.30 og indtil klokken 18.00.

iPhone eller gavekort på 500 kroner

Der er tale om Green Minds restlager, og derfor er det heller ikke den nyeste iPhone, de forærer gratis væk. Der er tale om iPhone 5S, som de giver væk til danskere i dag. I alt er der tale om cirka 25 telefoner, og det eneste det kræver er, at du møder op.

Eftersom der ‘kun’ er 25 telefoner, skal man naturligvis være forholdsvis hurtig, men man kan trøste sig med, at der er andre goder, hvis man ikke får fat i en iPhone.

Green Mind vil nemlig gerne give en gave til de personer, der er gået forgæves, og de deler derfor også 50 gavekort ud af 500 kroner stykket, som kan benyttes til deres webshop.

Green Mind-butikken ligger på Købmagergade 59 i København, og man skal være der mellem 16.30 og 18.00. Desto før man kommer desto større chance vil der være for, at man få fingrene i en telefon eller et gavekort.

Læs også

44-årig mand skulle på toilettet: Du gætter aldrig, hvad der kom ud af numsen på ham

 

 

Dagens Gossip