Kunder flygter fra YouSee: Så mange mistede de i 2019

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det seneste halve år har ikke været nogen dans på roser for YouSee, og nu er der tal på, hvor hård tv-krigen har været for dem.

Der var ingen vindere i den tv-krig, der opstod mellem YouSee og Discovery Network i efteråret 2019.

YouSee meddelte via medierne, at de ikke var interesserede i at forlænge deres aftale med Discovery Network, hvor de placerede deres kanaler i grundpakkerne.

Læs også

Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

Det tog Discovery Network ilde op, og de ønskede slet ikke at YouSee skulle have lov til at vise deres kanaler, og det endte i en større tv-krig, hvor YouSee blev til NoSee.

Nu er der så begyndt at komme tal på, hvor mange kunde tv-krigen reelt set har kostet YouSee, og det er ikke få personer, der har valgt at opsige deres abonnement.

Så mange har forladt YouSee i 2019

Ifølge Ritzau har 71.000 kunder valgt at forlade YouSee i 2019. Det afslører det årsregnskab, som YouSee-ejeren TDC har udsendt.

YouSee forklarer det store fald i kunder med, at folk har ændret vaner, og derfor er der færre mennesker, der ser flow-tv. I 2018 mistede YouSee 57.000 kunder.

Selvom mange kunder i 2019 valgte at droppe deres tv-abonnement med YouSee, så er YouSee fortsat de største herhjemme. De har fortsat 1.171.000 kunder.

Har du opsagt dit YouSee-abonnement? Hvis ja, skyldes det så ‘tv-krigen’? 

Læs også

Fie Laursen er blevet single - Her er grunden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip