Kvinde fra Kalundborg fik uvirkelig besked i kiosken: ’Jeg var sgu bange for, at jeg fik en blodprop’

En sjællandsk kvinde i 70’erne fik sit livs chok, da hun fredag var gået i kiosken med tre lottokuponer.

Onsdag i sidste uge vendte en ældre kvinde fra Kalundborg Kommune hjem fra ferie, men da hun to dage senere åbnede sin lokale avis, gik det op for hende, at hun havde glemt noget vigtigt, mens hun havde været væk.

Over fredagens morgenkaffen kunne hun nemlig læse, at man lokalt ledte efter en lottomillionær, der tilbage i slutningen af januar måned havde vundet hele 3.080.052 kroner, men som aldrig havde meldt sig.

Da kvinden endnu ikke havde fået tjekket sine lottokuponer på grund af ferien, skyndte hun sig straks at finde dem frem.

- Det første jeg udbrød var: Kære Vorherre lad det være mig. Og så grinede jeg lidt. For selvfølgelig var det ikke det. Det eneste jeg nogensinde har vundet er en pakke kaffe til banko, fortæller hun til Danske Spil.

Læs også

Lisa gik ned i sit køkken sent om aftenen: Skreg over det syn, der mødte hende ved computeren

Den ældre kvinde indrømmer dog, at hun aldrig selv kigger lottotallene igennem, men blot går i kiosken for at få dem tjekket, hvilket hun også fik travlt med at gøre fredag i sidste uge, efter efterlysningen i avisen.

- Jeg havde et par forskellige kuponer, og de to første gik igennem maskinen med henholdsvis 50 og 49 kroner i gevinst. Men ved den sidste kupon, sagde den unge pige i kiosken, at gevinsten var større, end det de må udbetale. Og så satte kuponen sig fast, forklarer hun og uddyber:

- Det var ret pinligt og virkelig nervepirrende. Hun var nødt til at ringe til nogen for at få hjælp og så stod man der og ventede, uden rigtigt at vide, hvad der skete. Puha. Der fik jeg altså varmen.

Til sidst lykkes det den ældre kvinde at få sin kupon igen, hvorefter hun skyndte sig at sætte kurs mod banken, da der kun var et kvarter til den lukkede.

Læs også

Stjal cola og kød i Netto: Da politiet kiggede i butikstyvenes bil, blev de anholdt med det samme

- Jeg skyndte mig derover og heldigvis syntes min bankdame, at det var så fantastisk, at hun ikke havde noget imod lidt overarbejde. Og da hun fortalte mig om gevinstens størrelse, begyndte jeg for alvor at svede. Jeg var sgu bange for, at jeg fik en blodprop. Det har jeg prøvet en gang, og det var ikke sjovt, lyder det fra den heldige lotto-vinder.

Den ældre kvinde havde spillet kuponen med sin søn og datter, der hver får 500.000 kroner, mens moderen beholder resten, da hun havde betalt mest til kuponerne.

- Min datter bor i USA, og jeg ringede med det samme til hende og fortalte de gode nyheder. Hun var jo ved at skvatte ned af stolen og troede, at jeg var blevet skingrende skør, forklarer den ældre kvinde, der snart skal besøge datteren i USA.

Læs også

Politiet beder om hjælp: Hvem er føreren af denne BMW?

På grund af den nye titel som lottomillionær har hun dog besluttet, at hun fremover vil besøge datteren noget oftere, og at hun i den forbindelse aldrig mere vil rejse på turistklasse, når hun skal på længere ture.

- Det er ikke fordi, jeg behøver at flyve på Businessclass for jeg er altså ikke sådan en, der vil fråse pengene væk. Men SAS har den der SAS PLUS, hvor der er god plads til benene og meget bedre sæder. Det vil jeg simpelthen unde mig selv fra nu af. Jeg er jo trods alt oppe i årene, siger hun.

Derudover har kvinden endnu ikke de store planer, andet end at betale gælden ud i sit hus og give nogle af pengene til sine børnebørn. 

 

Dagens Gossip