Kvinde fra København fik mistænkeligt opkald, mens hun fulgte sin datter til sport: 'Det var helt skørt'

Foto: Shutterstock (modelfoto)

En kvinde i 40'erne fra København blev mistænksom, da hun modtog et telefonopkald, hvor hun blev bedt om at oplyse sit kontonummer. Men da hun undersøgte sagen nærmere, fik hun sit livs overraskelse.

En kvinde fra København blev en million kroner rigere i uge fire, da hun vandt på Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet række. 

Den heldige vinder, som er i 40’erne, opdagede det dog først, da hun i sidste uge blev ringet op af Danske Spil, som ville vide, hvor de skulle sende millionen hen.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse

Læs også

Ægtepar fra Ølsted vandt 114 millioner i Eurojackpot sidste år: Sådan har de brugt pengene

- Det var helt skørt. Jeg var på vej ud til noget sport med min datter, da I ringede og sagde: Du har vundet en million, men vi kan ikke overføre den til dig. Vil du være sød at give mig dit kontonummer? Jeg tænkte, det var da en kreativ måde at få personlige oplysninger ud af folk. Jeg har jo læst nok historier i medierne til at vide, at man jo aldrig bare giver sit kontonummer til fremmede, forklarer kvinden.

Da hun havde afleveret sin datter, susede kvinden ud i sin bil for at få løst mysteriet. Hun loggede på sin Danske Spil-konto og kunne se, at den var god nok.

Kvinden ringede straks til sin mand, som hun har været gift med i 17 år. Han spiller selv lidt oddset en gang imellem og havde været på casino weekenden før, hvor han var kommet hjem med 3.000 kroner, som han mente, skulle indgå i ægteparrets fælles udgifter:

Læs også

Københavner fandt gammel lottoseddel i kommoden: Kioskmedarbejderen blev helt tavs, da kuponen blev scannet

- Derfor kunne jeg ikke dy mig for at spørge, om det var hver gang man vandt noget, at man skulle dele. Han forstod ikke helt, hvad jeg mente, og jeg sagde, at der var gået lidt ind på Lotto-kontoen, som står i mit navn. Da jeg lidt efter fortalte, at det var en hel million, jeg havde vundet troede han ikke på mig. Så da vi lagde på, loggede han ind på kontoen hjemmefra. Lidt efter fik jeg en sms, hvori der stod, hvor højt han elsker mig, og at han aldrig vil skilles, siger kvinden og griner.

- Det hører med til historien, at vi har været igennem nogle virkelig uheldige år. Ikke at der er sket store alvorlige ting. Bare en masse småepisoder med sygdom, bilen der brød sammen, lige da vi stod og skulle på ferie osv. Men nu vender lykken, kan jeg mærke, tilføjer hun.

Milliongevinsten har ikke kun givet ægteparret et ordentligt plus på bankkontoen. Kærlighedsfronten har også fået et boost:

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

- Vi har ikke fortalt om det til nogen. Ikke engang vores børn, da de har en alder, hvor de måske vil komme til at sige det til andre. Og vi ønsker at være helt anonyme. Så det er simpelthen så hyggeligt at have sådan en hemmelighed sammen. Når vi er nede og handle joker vi om, hvorfor vi køber leverpostej, når vi har råd til kaviar. Og om aftenen kan vi sidde med et glas vin og tale om alle de muligheder pengene giver os, fortæller kvinden.

Parret har besluttet, at de vil betale al deres gæld i boligen ud, fordi de på den måde vil kunne frigive en masse penge i budgettet fremadrettet:

- Det gør jo, at vi kan spare op til nogle gode ferier hvert år og få nogle dejlige oplevelser som familie resten af vores liv. Vi er simpelthen så glade, slutter den nybagte millionær af.

Ung kvinde får stor tatovering i ansigtet - nettet er i chok over motivet

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip