Kvinde fra Kolding fik vanvittig mail: Nu har hun købt is til hele sin arbejdsplads

Foto: Shutterstock

En opsigtsvækkende mail har skabt stort påstyr på en arbejdsplads i Kolding.

Det blev i den grad en arbejdsdag udover det sædvandlige, da en midaldrende kvinde mandag tjekkede sin indbakke.

Kvinden, der er i 50’erne og fra Kolding-egnen, havde i weekenden modtaget en mail fra Lotto, men det var først, da kvinden mødte ind på sit arbejde - en brødvirksomhed i Kolding - at hun loggede ind på sin mail og så den uvirkelige besked. Det oplyser Danske Spil.

- Jeg sad på arbejde og tjekkede min mail, og så var der en besked fra Danske Spil om, at jeg havde vundet seks millioner og 50 kroner. Jeg synes, beløbet så mærkeligt ud. Ja, det hele så mærkeligt ud, og jeg måtte have en kollega til at læse mailen. Hun spærrede også lige øjnene op, men for at være sikker på, at det var rigtigt, at jeg havde vundet, måtte jeg lige ringe ind til Danske Spil, lyder det fra kvinden, der ikke kunne tro den vilde nyhed.

Læs også

Første gang siden Henriks død: Margrethe viderefører elsket tradition

Det fik kvinden til at gå udenfor for at ringe, mens hendes kollegaer stod indenfor og heppede.

- Det viste sig jo, at det simpelthen var rigtigt. Så begyndte jeg bare at hyle. Og kiggede op i himlen og sagde ‘tak’, lyder det fra kvinden, der sendte en hilsen til sin afdøde mor.

Det er nemlig ikke uden betydning, at vinderkuponen indeholdt nogle talrækker, som kvinden har arvet fra sin mor.

Læs også

Kvindelig turist stiller sig i vejen for garder: Se nu hvad der sker

- Vi har været igennem flere hårde følelsesmæssige ting i vores liv. Blandt andet mistede jeg min mor på en meget tragisk baggrund. Så disse penge skal bare bringe ny glæde og nye muligheder ind i vores liv, forklarer hun.

Og selvom den jyske kvinde nu kan kalde sig millionær, har hun bestemt ikke tænke sig at ligge på den lade sige. Efter at kollegerne havde lykønsket hende, lovede hun nemlig sin chef, at hun ikke ville sige op på trods af de mange penge, der nu står på hendes bankbog.

I stedet har kvinden bestemt sig for at give is til alle sine kolleger.

Læs også

Overlæge om hedebølge: Man burde indføre siesta

- Nej, vores hverdag fortsætter som hidtil, men det giver jo en mulighed for at blive pensioneret lidt før, hvis man får brug for det. Men jeg elsker mit job. De har været så søde og glade på mine vegne, så i dag giver jeg is til alle, der er på arbejde, fortæller hun.

Samtidig afslører kvinden, at pengene falder på et tørt sted. Familien har blandt andet skulle afholde to store fester i år, så kvinden var lidt nervøs for, hvordan der skulle være råd til at fejre hende og mandens kommende kobberbryllup.

- Det er jo heldigvis slet ikke et problem nu. Vi har allerede booket lokaler, siger hun med et grin.

Læs også

Spis det ikke! Glasstykker fundet i populær dressing

Foreløbig er det kun parrets nærmeste venner og så kvindens kollegaer, der har hørt om gevinsten, da hun gerne vil overbringe nyheden personligt til sine børn, bonusbørn og søstre.

- Det er virkelig svært at sidde med sådan en viden uden at kunne dele det med den nærmeste familie. Men nogle af dem er på ferie eller bor et stykke væk. Så jeg er nødt til at vente. 

Den glade vinder har også allerede besluttet sig for, hvad nogle af pengene skal bruges til – noget som hun altid har drømt om at købe, hvis hun fik råd.

- Drømmen har altid været en Volvo XC 90, men den kan ikke være garagen. Så jeg køber nok en XC60 i stedet for. Og min mand vil gerne have en motorcykel. Derudover skal haven shines op, og vi skal forkæle børn, svigerbørn og børnebørn. Jeg tror blandt andet, vi skal ud at rejse sammen. Det er jo så dejligt, at man nu har mulighed for at invitere dem med på en længere tur, lyder det.

 

Dagens Gossip