Landbrugs-gigant gået konkurs: Skylder nu 135 millioner kroner

Polfoto: Christian Klindt Sølbeck

Familien er erklæret konkurs med 13 ejendomme og 2.000 malkekøer.

Med en samlet gæld på omkring 135 millioner kroner har Danske Andelskassers Bank nu erklæret landmændene Allan og Henrik Mathiesen konkurs. 

Dermed er landmændenes livsværk brast, skriver Jydske Vestkysten

Læs også

Far fra Billund risikerer fængsel for blodskam: Havde sex med 24-årig datter 'uden tvang'

I årevis har familien knoklet med at få økonomien til at hænge sammen i deres landbrugs-imperium på hele 13 ejendomme, 600 hektar jord, 13 ansatte og 2.000 malkekøer, men nu har Danske Andelskassers Bank altså trukket stikket. 

Allan og Henrik Mathiesen er begge erklæret personligt konkurs, og samtidigt står banken og flere kreditforeninger til et betydeligt tab. Samtidigt står andre kreditorer som foderstoffen og maskinstationen formentlig helt må vinke farvel til deres tilgodehavender. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Faderen Allan Mathiesen og sønnen Henrik Mathiasen havde sammen en af landsdelens absolut største kvægbedrifter I/S Mathiesen på Trehøjevej 10 nord for Grimstrup, skriver jv.dk.

Ifølge advokat og kurator Flemming Jensen er gælden på 135 millioner kroner, hvor hovedparten af værdierne er bundet op i de mange ejendomme. 

22 skoleklasser sendt hjem efter udbrud af smitsom sygdom

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip