Lars Løkke deler hyggeligt billede: "Tak for de mange fødselsdagshilsener"

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Lars Løkke Rasmussen har netop fejret sin fødselsdag.

Lars Løkke Rasmussen, tidligere statsminister af to omgange, kunne søndag puste hele 58 lys ud på lagkagen. Partilederen for Moderaterne fyldte nemlig 58 år.

Læs også

ILVA lukker alle butikker

Dagen blev fejret på familiens gård i Kornhult, Hallands Län, Sverige. På Facebook deler han nemlig et billede, hvor han blandt andet skriver, at han er i Sverige:

“Det er sådan set okay at blive 58, når man kan fejre det med hjemmebagte boller og varm kakao i den svenske maj-sol.Tak for de mange søde fødselsdagshilsener.”

Lars Løkke har været gift med Sólrun Løkke Rasmussen siden 1998, og de har tre børn sammen. Om det var den nærmeste familie, han tilbragte turen med, afslører han ikke i opslaget.

I den politiske verden har Lars Løkken siden udmeldelsen af Vejnstre i januar 2021 været lidt i baggrunden. Han stiftede i 2021 et politisk netværk, hvor folk fra alle samfundslag kunne tilmelde sig og diskutere politiske emner.

Det er siden mundet ud i det politiske parti Moderaterne, som har opnået de obligatoriske 20.182 vælgererklæringer, som er påkrævet for at kunne stille op til Folketinget.

Selvom Moderaterne nu er opstillingsberettiget, så er partiet faktisk ikke stiftet officielt endnu. Det vil ske på grundlovsdag den 5. juni i Vejle, hvor Lars Løkke Rasmussen er født. 

Læs også

Ung kvinde død i arbejdsulykke på dansk skole

 

 

Dagens Gossip