Lars Løkke udstillet med kokain: Narko-billede går nettet rundt

Et uheldigt foto af statsminister Lars Løkke Rasmussen med en pose kokain hængende over hovedet skaber i øjeblikket stor opmærksomhed.

Hvad der skulle have været en festlig aften på Dyrehavsbakken, er nu blevet en ærgerlig sag for statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Onsdag 6. juni var Løkke taget på Dyrehavsbakken for at overvære en forestilling i Cirkusrevyen, da han undervejs blev mødt af to ukendte mænd, der gerne ville have taget et billlede med statsministeren. Det skriver BT.

Det resulterede i et umiddelbart uskyldigt foto af Lars Løkke mellem de to herrer, men nu har billedet spredt sig på nettet af mindre heldige årsager.

Læs også

61-årig mand rasede over køreskoleelev, der øvede sig: Så gik han amok på skolevogn

For over hovedet på en intetanende Lars Løkke Rasmussen holder en af mændene tilsyneladende en lille pose med kokain.

Billedet er oprindeligt sendt som en Snapchat med teksten: 

- Lars Lykke Rasmussen med en pose kokain over hoved.

Læs også

Bilist pløjede bevidst ind i motionscyklister: Nu har politiet anholdt 22-årig mand

Overfor BT har Statsministeriet bekræfter sagen:

- Statsministeriet oplyser, at statsministeren i forbindelse med en forestilling i Cirkusrevyen er blevet antastet af nogle for statsministeren ukendte personer, der udviste nærgående adfærd. Politiet har oplyst, at der efterfølgende er rejst sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, skriver Statsministeriet i en mail til B.T.

Ministeriet understeger desuden, at statsministeren ikke har kommentarer til sagen.

Læs også

H&M-ekspedient stoppede 26-årig kvinde med barnevogn: Under dynen lå noget anden end en baby

Efterfølgnede er det kommet frem, at politiet har anholdt den mand, der tilsyneladende holder narkotika frem på billedet, ligesom Nordsjællands Politi bekræfter Statsministeriets udlæg af hændelsesforløbet.

- Lars Løkke Rasmussen er 6. juni blevet opsøgt af to personer i forbindelse med en tur i Cirkusrevyen. Da de får taget et billede med statsministeren, tager den ene mand en pose, med noget, som kunne være euforiserende stoffer, frem. De to personer forsvinder efterfølgende, forklarer vagtchefen hos Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, til B.T.

Han forklarer videre, at manden, der holder posen frem, blev pågrebet senere samme aften, da han var i besiddelse af en mindre mængde narkotika.

Manden er nu sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Du kan se det omtalte foto herunder:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip