Lidl med fornem hæder: De billigste dagligvarer findes pt. i Lidl

Foto: Shutterstock.com

Lidl slår de nærmeste konkurrenter på det samlede indkøb af helt almindelige hverdagsdagligvarer som smør, hakkede tomater og løg.

Inflationen raser, og der er intet at skrive hjem om. 

Danskerne har nemlig svært ved at få enderne til at hænge sammen i øjeblikket. 

Men så bør de måske rette blikket mod Lidl’s butikker. 

De trak nemlig det længste strå i B.T’s store dagligvare-pristjek blandt ti dagligvarekæder i Danmark. Lidl slår de nærmeste konkurrenter på det samlede indkøb af helt almindelige hverdagsdagligvarer som smør, hakkede tomater og løg. 

Det løfter de sløret for i en pressemeddelelse

Det vækker også glæde hos indkøbsdirektør i Lidl, Rasmus Pape, der påpeger følgende: 

“Vi vil tilbyde kunderne de bedste dagligvarer til den bedste pris, og med B.T'.s store pristjek har vi et bevis for, at det stemmer overens med det, kunderne møder i vores 138 butikker landet over”, og fortsætter: 

“Uanset om det gælder mælk, havregryn, rugbrød eller en helt anden varekategori i vores store sortiment, så vil vi aldrig gå på kompromis med kvaliteten eller friskheden, og vi vil altid gå efter at være billigst”. 

Og nu står det sort på hvidt, at Lidl er billigst. Det fastslår avisen B.T. i sit store pristjek af helt almindelige hverdagsvarer, som de fleste danskere smider i kurven, når de er ude at handle. 

Pristjekket er baseret på den samlede pris for 19 udvalgte dagligvarer som havregryn, tun i vand og mælk, der er tilgængelige i samtlige af kæderne i pristjekket. Og her er det altså i Lidl, at kunden får den bedste pris på 264,86 kr., og hos dagligvarekæden er man naturligvis meget glade for resultatet.

Læs også

DMI melder ud: Sneen fortsætter

 

 

 

Dagens Gossip