Lise Nørgaard flytter på plejehjem

Foto: Gyldendal PR, fotograf: Franne Voigt.

Den 103 år gamle moder til ’Matador’ er nu flyttet på plejehjem.

Det er de absolut færreste mennesker der har haft så stor succes i deres karriere som den hædrede og højtelskede Lise Nørgaard. Endnu færre mennesker når at opleve over 100 år i denne vilde verden, og kun et menneske i hele verden kan kalde sig ’masterminden’ bag den absolut legendariske serie ’Matador’.

Lise Nørgaard har i løbet af sin lange og ganske inspirerende karriere modtaget et hav af priser, både for hendes virke som journalist, men bestemt også som manuskriptforfatter. Det er ikke mange, der har haft held med at skrive deres navn i dansk litteraturhistorie, så efter tryggeligt som Lise Nørgaard har formået.

Læs også

Ældre mand var træt efter en lang dag: Pludselig mærkede han det i lommen

Med andre ord, Lise Nørgaard må i den grad siges at have fået det meste ud af livet, indtil videre. Men måske, og ganske forståeligt, er det på tide at tage den mere med ro.

Derfor har ’Moder Matador’ valgt at flytte fra sin 82 kvadratmeter store lejlighed i Skodsborg, og flytte på et plejehjem i Humlebæk – Det skriver Avisen.dk

Ifølge mediet er SE og HØR, gået på gravearbejde, og har ved hjælp af et opslag i CPR-registeret fundet ud af, at den 103 år gamle kvinde er flyttet fra lejligheden i Skodsborg, der er steget med over to millioner kroner i værdi, siden Lise Nørgaard købte den i 2011.

Selv har Lise Nørgaard ikke kommenteret på den nye adresse, hvilket må siges at være ganske forståeligt. Når ens 104-års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, den 14. juni, for at være helt præcis, virker det meget forståeligt at man ikke længere interesserer sig så meget for at være i medierne.

Ikke at den legendariske journalist og manuskriptforfatter nogensinde lod til at have det som et særligt ønske om netop dette.

Læs også

Se de vilde billeder: Par forvandler hestetrailer til fantastisk hjem

 

 

Dagens Gossip