Live fra pressemøde: Godt nyt om Eriksen

Foto: Shutterstock

Netop nu opdaterer DBU på et pressemøde om Christian Eriksens status.

Netop nu afholdes der ekstraordinært pressemøde fra landsholdslejren vedrørende den chokerende hændelse, der fandt sted i går i Parken, hvor Christian Eriksen i et øjeblik lå livløs midt på banen.

Pressemødet fra DBU er med deltagelse af fodbolddirektør Peter Møller, holdlæge Morten Boesen og landstræner Kasper Hjulmand.

Læs også

Undskylder voldsomme billeder af Christian Eriksen

Holdlægen Morten Boesen begyndte pressemødet, og han kom med en opdatering på Christian  Eriksen.

"Han er forsat stabil og efter omstændighederne okay. Jeg har talt med Christian flere gange, og han har talt med spillerne." lyder det fra Morten Boesen, der fortsætter: 

"Han vil fortsat være til observation på Rigshospitalet, og de foreløbige test er fine," fortæller han.

Derudover bruger Morten Boesen et øjeblik på at takke staben og holdet omkring sig, og særligt spillerne, der dannede ring omkring Christian Eriksen, og dermed gave lægeholdet de mest optimale forhold til at redde Eriksens liv.

Det var en tydligt berørt holdlæge, der med røde øjne fremsagde den gode nyhed. 

Røde øjne var der også hos en tydeligt påvirket fodbolddirektør, Peter Møller, der takkede hele nationen for den opbakning landsholdet og Christian Eriksen har fået det seneste døgn. Samtidig fremhævede han lægen Morten Boesen, for det fremragende arbejde med at få Christian Eriksen tilbage igen.

For det første så var det en kæmpe lettelse for mig at se Christians smil her i dag. Det gør en kæmpestor forskel. Ingen tvivl om at vi har været ude i torvene, men at se Christian i dag gør, at jeg kan sidde her," lyder det fra Kasper Hjulmand, der ligesom de to andre deltagere ved pressemødet, er tydeligt rørt.

Læs også

Nu florerer rædselsfuld løgn om Christian Eriksen

 

 

Dagens Gossip