Mads Steffensen i kraftig modvind efter afsløring

PR - Madssteffensen.dk. Foto: Alex Nyborg Madsen

Det er ikke alle følgere, der tager lige godt i mod den ellers populære radioværts afsløring på Instagram.

Kort før kalenderen viste 2021, kunne Mads Steffensen annoncere at han stopper på det populære radioprogram “Mads og monopolet”. Der har han været i mere end 17 år, hvor han modtager danskernes dilemmaer, som de kendte danskere der gæster programmet diskuterer som monopolet. Men nu er det slut - og så alligevel ikke helt. 

For Mads Steffensen har nemlig løftet sløret for, hvad han skal lave nu - og det får ikke udelukkende en varm velkomst. 

Mads Steffensen skal nemlig være vært på podcasten “Mads og A-holdet” hos Podimo. 

Læs også

Disney bruger Nikolaj Lie Kaas i ny film: Nu modtager de massiv kritik

"Godt nytår alle sammen. Jeg håber i er kommet godt i gang med 2021. Mit eget år er jo startet sådan rimeligt heftigt, men glæder jeg mig til at komme i gang med min nye podcast hos Podimo. Den kommer til at hedde Mads og A-holdet. Det bliver mig og et panel og dilemmaer. Du kan hente den første gang den 15. Januar, så jeg tager imod dilemmaer allerede nu, så hvis du har nogen er det bare med at sende dem ind," fortæller han i en video på sin Instagram. 

Og netop dette opslag, har fået en del modvind og kritik i kommentarfeltet.

Møder massiv kritik

Flere i kommentarfeltet hentyder til, at Mads Steffensen har vendt DR ryggen og er skiftet til Podimo på grund af penge, mens andre kommenterer på, at prisen for at lytte med bliver for høj. 

“Er trofast lytter - men det kommer ikke til at ske.”

“Må sige at det her skuffer mig Mads Steffensen, jeg støtter helt klart den nye vært på DR P4 og bliver der. Hvorfor fortsætte noget som var en stor succes på DR? Støtter helt klart dit statement.”

“Er ikke begejstret, synes det er for dårligt i forhold til DR.”

Sådan lyder mange af kommentarerne til opslaget med videoen, en af følgerne kommer endda med et sarkastisk forslag til et “dilemma”, med hentydning til et stort postyr tidligere på året, hvor Podimo fik en ny storinvestor som er på EUs liste over skattely. Det rapporterede blandt andet Finans.

“ Noget med: Kære A-holdet, jeg er blevet tilbudt job i en virksomhed, hvis medejere opererer fra skattely...kan min troværdighed holde til det, og skal jeg være ligeglad med det?” Sådan lyder ordene i kommentarfeltet.

Læs også

Mange gør det: Kender du dette nummerpladetrick

Flere skriver også i kommentarfeltet, at han burde bakke den nye vært Sara Bro op - og at det er svært at forstå, at han vender DR ryggen.

Det er dog ikke kun negative kommentarer der strømmer ind - der er også følgere som begejstret melder, at de fra nu af vil lytte med på Podimo. 

Den første podcast med “Mads og A-holdet kan hentes allerede den 15. januar. 

 

 

Dagens Gossip