Mænd stjal fyldt indkøbsvogn fra Rema 1000: Så tager sagen en uventet drejning

Skrevet af Nicolai Steinicke

10/07/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Episoden har nu fået stor opmærksomhed på Facebook.

Mest læste i dag

Nu har en yderst spektakulær episode set dagens lys.

REMA 1000-butikken i Åbyhøj blev nemlig udsat for tyveri ligesom flere andre dagligvarebutikker har haft problemer med.

En person havde fyldt en indkøbsvogn til randen med dyre varer - herunder Nutella og vin, hvorefter vedkommende var smuttet fra butikken uden at betale - men historien stopper ikke her.

Det skriver Dagligvarehandlen.

To unge drenge havde bemærket, at personerne var smuttet uden at betale. De fik derfor hurtigt fat i en medarbejder, som fik sat en stopper for personerne, der var gået fra butikken uden at betale.

Tyven havde benyttet sig af indgangen og havde fået en makker til at aktivere de automatiske låger, så vognen kunne glide ud af butikken, uden at medarbejderne lagde mærke til det.

I kølvandet på episoden har de to drenge nu fået oceaner af opmærksomhed, da købmanden, Kevin, delte et opslag med ‘heltene’ på REMA 1000 Åbyhøjs Facebook-profil.

Drengenes heltegerning sparede Kevin flere tusinde kroner, hvilket han er dybt taknemmelig for:

“Hvert eneste tyveri går ud over min løn. Jeg kan ikke bare sende regningen videre til et kædekontor”, udtaler han.

Han har nu tilbudt de to drenge et job efter sommerferien, hvilket han skriver i slutningen af opslaget, hvor han også skrev følgende:

“Så kom vores Helte forbi i Rema 1000 Åbyhøj! Jeg fik endelig takket Patrick og Christian ordentligt og de blev glade for gaven. Endnu engang tusind tak for hjælpen. De er i sandhed hverdagens helte.”

Herunder kan du se opslaget.