Mand kørt ned efter voldsomt hjemmerøveri

Arkivfoto.

Et ægtepar har her til aften været udsat for et voldsomt hjemmerøveri.

Tirsdag eftermiddag har et ægtepar fra i Haderslev været udsat for et groft hjemmerøveri i Haderslev, som endte med, at en ældre mand blev kørt ned. 

Røveriet skete omkring klokken 16.35 på Varbergvej i Haderslev, og Sydjyllands Politi søger nu vidner i sagen.

Politiet efterlyser to udenlandske kvinder, som udgav sig for at være fra Hjemmeplejen, og som har været på besøg i hjemmet hos et ældre ægtepar. De to kvinder kørte formentlig den ældre mand ned, da de flygtede fra stedet. 

- Enten er den ældre mand blevet slået ned, eller også er han blevet kørt ned. Vi fik melding om et færdselsuheld, og det viste sig altså, da patruljen nåede frem, at der var tale om et hjemmerøveri, siger Erik Lindholdt, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet. 

Læs også

Tre sigtet for skuddrab foran Randers Regnskov: Nu er der nyt i sagen

Politiet oplyser til avisen, at tricktyveriet begyndte med, at to kvinder bankede på hos ægteparret.

- Den ene kvinde får lokket manden ud af huset. Imens benytter den anden kvinde lejligheden til at komme ind i huset. Her napper hun en pengekasse, fortæller Erik Lindholdt til Ekstra Bladet. 

Men da manden fandt ud af, hvad de to kvinder i virkeligheden var i færd med, løb han efter dem. Tricktyveriet udviklede sig herefter til et røveri, fordi de to kvinder udøvede vold i forsøget på at slippe væk. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Politiet har ikke mange oplysninger at gå efter. Ud over de allerede nævnte er politiet på udkig efter en lys Volvo og en blå Ford, som vidner har set køre fra stedet. 

Har man oplysninger i sagen bedes man kontakte politiet på 114.

Model mistede først det ene ben på grund af tampon: Nu har hun også mistet det andet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip