Mand tilstår drab på kvinde: "Jeg er stolt af det"

Foto: Shutterstock

En kvinde blev lørdag slået ihjel. Nu er en mand anholdt i sagen.

En 30-årig mand har i et grundlovsforhør søndag erkendt, at han har dræbt en kvinde. Normalt hører man ikke ord som stolthed i en sådan forbindelse, men det er altså tilfældet her. Manden er nemlig meget tilfreds med sin handling:

- Jeg gjorde det og er stolt af det. Det var den eneste udvej, sagde manden, inden dørene blev lukket i sagen, oplyser TV 2.

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør klokken 11 ved Retten i Helsingør. Kort efter blev der erklæret lukkede døre i sagen. Det nåede dog at komme frem, at den 30-årige ifølge sigtelsen har dræbt kvinden ved at stikke hende i halsen og brystkassen en med kniv og en saks.

Læs også

Efter en køligere weekend: DMI med fantastiske nyheder

Kvinden havde desuden fået slag og spark i hovedet i et sådan omfang, at hun altså afgik ved døden. Den drabssigtede var klædt i hvidt fra top til tå og var iført håndjern, da han ankom til grundlovsforhøret.

Manden opførte sig meget uroligt, og var meget ivrig for at fortælle at det var ham, som havde begået drabet. Det var i en sådan grad så dommeren måtte anmode om, at han kun sagde noget, når dommeren bad ham om det.

Den dræbte kvinde blev lørdag fundet på en adresse i Frederikssund, efter politiet i dagens løb havde efterforsket en sommerhusbrand i Ølsted i Halsnæs Kommune.

Senere lørdag blev den mistænkte anholdt i København. Den 30-årig mand er i forvejen kendt af politiet i forbindelse med andre sager. 

Inden der blev erklæret lukkede døre i sagen, kom det frem, at manden var sigtet for manddrab efter paragraf 237, hvilket har en strafferamme på mellem fem år og livstid.

Læs også

Efter en køligere weekend: DMI med fantastiske nyheder

 

Dagens Gossip