Mary afslører: Sådan reagerede Frederik på vild besked

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kronprins Frederik havde en helt særlig måde at reagere på, da Mary kom med en vild nyhed.

Kronprinsfamilien kunne mere end bare se frem til weekenden. De skulle nemlig også fejre 10-års fødselsdag for prins Vincent og prinsesse Josephine.

Læs også

Prins Nikolai med stor afsløring på tv

Det kan være, at det var denne begivenhed, der fik dem til at tænke tilbage på dagen, hvor de fik overbragt nyheden om, at de ventede tvillinger. 

Det skriver Billed-Bladet. 

Kronprinsparret fik overbragt nyheden, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var til første scanning på Rigshospitalet i København. 

Det fortæller den tidligere hofchef Per Thornit, som efterfølgende fik overbragt nyheden af kronprinsesse Mary selv. Dette fortæller ham om i en bog om den vilde babynyhed. 

Kronprinsesse Mary kunne nemlig fortælle Thorint, at hun og kronprins Frederik til scanningen fik at vide, at de ventede tvillinger. Det fik naturligvis Thornit til at ønske tillykke.

Hun kunne derefter fortælle Thorit, som han genfortæller i Jens Andersens portrætbog "Under Bjælken," der blev udgivet i forbindelse med kronprinsens 50-års fødselsdag. 

"Jamen Per, så skulle du have set Frederik, da han fik det at vide! Han så fuldstændig åndssvag ud og blev ved med at sige: Tvillinger? Tvillinger? Er det tvillinger? Er det tvillinger? Bare jeg havde taget et billede af ham."

I bogen udtaler kronprins Frederik sig også om sit og Marys familieprojekt.

"Det, vi gerne ville, er lykkedes for os, familiestiftelsen gav pote," lyder det fra lykkelige Frederik.

Læs også

Elvira Pitzner afslører: Derfor gik vi fra hinanden

 

 

Dagens Gossip