McDonald's med trist meddelelse

Foto: Shutterstock

Burgergiganten kommer med en trist meddelelse, som kommer til at påvirke forbrugerne.

McDonald’s har mange populære varer i sit sortiment. En af disse er de såkalte teamboxe, hvor man eksempelvis kan få 20 kyllingenuggets i.

Er du tilhænger af disse, så er der dårligt nyt. 

Læs også

Lukas Graham deler stor præstation på Facebook: "Det er ret vildt"

For de 20 nuggets, der plejer at være i Team Boxen, bliver nu skåret ned til 18, oplyser McDonald’s danske afdeling ifølge Ekstra Bladet.

Til Ekstra Bladet fortæller Fannie Pramming, der er kommunikationschef hos McDonald's Danmark, at ændringen blandt andet skyldes stigende råvarepriser.

'Det danske hovedkontor evaluerer løbende produkterne på baggrund af en lang række parametre. At vi har valgt at nedjustere med to Chicken McNuggets skyldes ikke mindst stigende råvarepriser', lyder ordene fra Fannie Pramming.

Om prisen forbliver den samme, vil Fannie Pramming hverken be- eller afkræfte. Hun fortæller, at restauranterne faktisk selv kan prissætte produkterne på baggrund af anbefalinger fra hovedkontoret.

'McDonald’s Danmarks hovedkontor bestemmer ikke produktpriserne, men kommer med anbefalinger, som restauranterne kan prissætte produkterne på baggrund af. Derfor kan prisen også variere fra restaurant til restaurant.

Også sidste år hævede McDonald’s prisen på et populært produkt.

Her var det den klassiske cheeseburger, som steg fra 10 til 12 kroner. Prisen på 10 kroner havde ellers været fast i 20 år.

- Prisen på cheeseburgeren har været kunstigt lav i over 20 år, og nu giver vi så mulighed for at sætte den op til 12 kroner, fortalte Mads Jensen, kommunikationschef ved McDonald's, til Ekstra Bladet på daværende tidspunkt

Læs også

Smart trick: Sådan fjerner du nemt kalk fra armaturet ved hjælp af bagepapir

 

Dagens Gossip