Medie: Han har tilstået mordet på Maria

Foto: Nordsjællands Politi

Kilder fortæller til dansk avis, at præsten Thomas Gotthard har tilstået drabet på Maria From Jakobsen.

Flere uafhængige kilder, der alle er tæt på sagen, har fortalt til Ekstra Bladet, at sognepræsten Thomas Gotthard har tilstået, at han har slået sin kone Maria From Jakobsen ihjel.

Læs også

Kørte 5-årig pige ihjel: Så lang en straf får han

Hidtil har den 45-årige præst, der har siddet fængslet i syv måneder, nægtet sig skyldig i alle tiltaler. Han har derfor nægtet sig skyldig i både drabet og bortskaffelsen af hendes lig. 

Maria From Jakobsen, der sammen med Thomas Gotthard havde to børn, forsvandt i oktober fra familiens hjem i Frederikssund. 

I forbindelse med hendes forsvinden sagde hendes ægtemand, at hun var forsvundet frivilligt, og at hun forlod hjemmet den 26. oktober i nedtrykt tilstand. 

Efterfølgende er hans forklaring og troværdighed dog blevet sat under pres. Det skyldes særligt, at han i en periode sidste år havde sigt på flere afslørende ting på nettet. Blandt andet havde ansøgt efter ting som 'havdybde', 'forsvinden', 'selvmord' og 'olietønder'. 

Lidt mindre en måned efter hendes forsvinden, blev Thomas Gotthard anholdt den 25. november, hvor han blev sigtet for drabet på Marie From Jakobsen, selvom der ikke var fundet et lig. 

I sidste uge kunne flere medier rapporterer, at Thomas Gotthard har været med politiet ude på en række lokationer. Efterfølgende har politiet udtalt, at der på disse lokationer er foretaget 'nye fund' i sagen. Det er dog ikke blevet afsløret, hvilke fund, der er tale om. 

Ekstra Bladet skrev i sidste uge, at det skete omkring Sundbylille, der ligger nord for København. Ifølge SE og HØR er de nye fund fortsat ved at blive undersøgt yderligere.

Læs også

Solgt fra Hjem-Is i hele landet: Nu trækkes de tilbage

Hverken præstens forsvarer eller Nordsjællands Politi har ønsket at svare på, hvorfor der ikke er blevet meldt ud om den nye udvikling, der er sket i sagen på det seneste. Til Ekstra Bladet er der dog blevet oplyst om, at de pårørende er blevet underrettet.